• Js Fästmö

  Skulle du kunna byta till Forsberg?

  Hej!


  Jag gillar efternamnet men mitt är mer ovanligt.


   


  Vad tycker du, känns det som ett vanligt svenssonnamn?


   


   

  Omröstning
  Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
 • Svar på tråden Skulle du kunna byta till Forsberg?
 • Plättis

  Det här är supersvårt! Jag har identifierat mig mycket med mitt namn under uppväxten eftersom det är ett ganska ovanligt släktnamn (600 bärare, i stort sett alla bor i Västerbotten). Min sambo å andra sidan kallas för sitt efternamn eftersom hans förnamn är extremt vanligt.
  Under oklara former lovade jag honom att jag skulle ta hans efternamn, så jag har ju redan sålt smöret, så att säga Tungan ute 

  Egentligen handlar det nog inte så mycket om vilket namn man funderar på att byta till. Det är själva bytandet som är det jobbiga. Att släppa en liten del av sin identitet.  

 • jeanettejohansson

  Jag tycker att det är ett väldigt fint namn trots att det är vanligt. Själv byter jag från mitt johansson till ett namn som jag blir ensam i världen med, dvs för o efternamn kombon, och det är ju lite kul. Men om min blivande hade hetat svensson så hade jag nog tyckt att det namnet var det finaste .;)

 • Chicita

  Min mamma hette Forsberg (hennes flicknamn som hon tog tillbaka när hon och pappa skilde sig) 
  Så ja självklart kan du det Solig 

 • Millan

  Tycker du ska byta. Som Öviks bo, så kan ja säga att Foppa, INTE är en diva. En mer jordnära kändis får ni leta efter!!!!!

 • Js Fästmö
  Millan skrev 2013-10-10 22:24:02 följande:
  Tycker du ska byta. Som Öviks bo, så kan ja säga att Foppa, INTE är en diva. En mer jordnära kändis får ni leta efter!!!!!

  Tack! :)


   


  Ja, jag är inte särskilt påverkad av om ngn kändis heter efternamnet då jag redan har ett känt efternamn som kändisar har.


  Blir nog tll att byta, känns bra. :)

Svar på tråden Skulle du kunna byta till Forsberg?