Inlägg från: Alyllyra |Visa alla inlägg
  • Alyllyra

    utomhusvigsel - regn?

    Vi hade samma dilemma, fast vi gifte oss i september istället. Men vädret var lika osäkert...

    Det slutade med att vi valde en inomhuslokal som fanns tillgänglig. Det underlättade väldigt mycket att kunna ställa iordning lokalen dagen innan, rigga ljud etc. och kunna låta det stå hela natten. Och dessutom var det skönt för nerverna att slippa vara orolig för om det skulle regna eller inte.
    Det visade sig att det blev jättefint väder och vi hade kunnat vara ute om vi hade velat, men jag är ändå glad att vi valde att eliminera det stressmomentet. Vi flyttade ut fördrink och mingel istället så att man ändå fick en chans att njuta av det fina vädret.

    Om ni verkligen vill vara ute är nog det bästa ändå att hyra ett tält alternativt göra nån slags lösning med presenningar. Och att informera gästerna på förhand om att vigseln blir utomhus, så att de också är beredda. 
    Om ni kan vara under träd med ett riktigt tjockt lövtäcke ovanför skulle det kunna minska regnet något, i alla fall om det duggregnar.
    Men om ni absolut måste vara utomhus så får ni nog acceptera att ni inte kan styra över vädret och fundera på hur mycket tid, pengar och energi ni vill lägga på att det ska lösa sig oavsett väderlek.

Svar på tråden utomhusvigsel - regn?