Inlägg från: FruForsmark |Visa alla inlägg
  • FruForsmark

    Måste man sminka sig?

    saragillsjö skrev 2013-10-06 20:29:56 följande:
    Jag använder bara mascara, och har aldrig sminkat mig mer än så. Har dock hört att man "måste" ha ordentlig make-up på sin bröllopsdag för att ansiktet inte ska se glansigt eller konstigt ut på bilder o.s.v. Hur står det egentligt till med det? Tror nämligen inte jag skulle känna mig bekväm eller känna igen mig själv med för mycket smink.

    Men smink behöver nödvändigtvis inte innebära massa färg. Du kan boka tid med en frisör/sminkös och förklara att du vill ha en naturell look och då kommer mesta fokus att vara på att få din hy att se så perfekt ut som möjligt. Jag hade ingen naturell sminkning men min hud blev otroligt bra då sminkösen lade ett transparent matt puder som gjorde att jag behöll en matt yta uner hela bröllopet vilket resuklterade i vacka foton utan glans och ev rodnad. Jag hade inte fixat det själv.


    Detta skulle kunna vara ett sminkalternativ för dig som bara kommer förstärka din naturliga skönhet:


    Noggran make up av huden med passande fundation, matt puder och consealer under ögonen Lätt rouge på kindbenen eller solpuder mascara diskret liplinear naturellt läppglans Diskret ögonbryndfyllnad

     

Svar på tråden Måste man sminka sig?