• Äldre 28 Sep 22:22
    13764 visningar
    76 svar
    76
    13764

    Någon mer som gifter sig 20/9-14?

     Hej! Tänkte se om det är någon mer som kommer gifta sig nästa år den 20/9 så att man kan följas åt i planeringen och inspirera varandra!

  • Svar på tråden Någon mer som gifter sig 20/9-14?
  • Äldre 4 Oct 11:34
    #11

    Marolo, vad roligt med vintagetema! Har inte alls kommit så långt. Vet hur vi vill ha det men så mycket kvar. Jag har inte ens hittat lokalen, ringde på en idag men fick svaret "vi vill inte ha sånt här". Så otrevlig att jag hade inte ens velat ha festen där om det gick. Så det var ett bakslag för det finns knappt några lokaler här. Men vi får söka vidare.

  • Äldre 4 Oct 12:20
    #12

    vad tråkigt med otrevligt bemötande :( det är så svårt att hitta lokal, jag blev kär i en lokal och vi har bokat den, dock fick vi flytta bröllopet 3 veckor senare för att kunna ha den lokalen, men tror det är viktigare med en fin lokal vs ett specifikt datum, de är väldigt trevliga med lokalen och vi ska åka och titta på den snart så vi får en helhetsbild, däremot var dne ganska dyr 10 000 och då är det bara lokal ingenting annat,  men håller med dig att det annars är ganska otevlig ton jag mejlade flera andra lokaler först (visste inte att vår fina lokal fanns) och iband fick man inte ens ett svar tillbaka..

  • Äldre 4 Oct 12:27
    #13

    Jag hade hoppats på denna dessutom, den ligger på gång avstånd från kyrkan. Även om det inte är den vackraste så tänker jag praktiskt, gäster som ska slippa köra och par som ska behöva dividera om vem som ska vara nykter. Men har kollat på en annan som ligger 1 mil bort ut på landet. Den var billig och har tom. Värmeskåp för mat, men då måste gästerna kunna ta sig ut. Men känner lite att det är inte vårt problem. OJ,10.000 är mycket, men har man hittat drömlokalen så har man. Vår budget är liten, så liten vi bara kan ha den, men vi ska lyckas få vårt drömbröllop ändå, på något sätt :)

  • Äldre 4 Oct 15:33
    #14

    ja det är lixsom en 4del utav hela budgeten! däremot var inte min klänning särskilgt dyr så sparade in ett par tusenlappar där hoppas jag iaf den kommer kl 16 så då får jag se hur den ser ut! :) ja förstår verkligen den praktiska delen, vi gjorde så att vi kommer ha vigseln på samma ställe som festen men det är fortfarande inte centralt så vi får se hur det kommer lösas..

  • Äldre 4 Oct 17:18
    #15
    marolo skrev 2013-10-04 15:33:55 följande:
    ja det är lixsom en 4del utav hela budgeten! däremot var inte min klänning särskilgt dyr så sparade in ett par tusenlappar där hoppas jag iaf den kommer kl 16 så då får jag se hur den ser ut! :) ja förstår verkligen den praktiska delen, vi gjorde så att vi kommer ha vigseln på samma ställe som festen men det är fortfarande inte centralt så vi får se hur det kommer lösas..
    Oki, då förstår jag. Men gud då måste du ha fått din bröllopsklänning nu!? Är du nöjd? Hur ser den ut?
  • Äldre 4 Oct 18:03
    #16

    japp det har jag, absolut är nöjd, dock ser det inte optimalt ut eftersom jag har ett par kilo jag ska bli av med så att det ser bättre ut, den är väldigt tight men har ju ett år på mig ;) men annars är jag väldigt nöjd, jag ska antagligen köpa en spetsbolero till så att den får ärm och sedan ska jag ha ett band i midjan eller under brösten, perfekt längd för mig då jag ska ha låga skor så det var skönt att den inte var för lång, dock så var den inte kemtvättat vilket kommer kosta 500 :- till Förvånad men annars nöjd, klart man skulle välja en klänning för massor utav pengar om man hade dem..  



    den ser helt klart väldigt lyxig ut vilket är svårt att få med på bild...desutom är det mobilbilder så de gör inte klänningen rättvisa



  • Äldre 4 Oct 18:48
    #17

    Gud var vacker!  Älskar när det är knappar i ryggen!
    Jag har ju vart och testat klänningar...mmm...budgeten sprack...iaf den tänkta budgeten. Blir nog närmare 10.000kr på klänningen, skor och slöja. Funderar på om man skall ha handskar eftersom det ändå börjar bli kyligare när vi ska gifta oss. Vill egentligen inte ha ngn bolero lr annat över axlarna så ett par handskar kanske räcker...

  • Äldre 4 Oct 18:54
    #18

    tack Skrattande som sagt den ser bättre ut i verkligheten oxå, ja knapparna var ett måste är inte så förtjust i snörning, vad är det för klänning du tittat på? :) jag var och testade klännignar men tyckte inte att bemötandet var så trevligt så köpte min på internet istället, 

  • Äldre 4 Oct 23:33
    #19

    Jag gick iväg och prova med inställningen att jag vill ha en klassisk spetsklänning med släp, då vi har en krona i släkten som inte passar till vad som helst. Och jag vill väldigt gärna ha denna kronan. Men istället hitta jag en modell som var helt annorlunda. Ska se om jag kan länka modellen på ngt sätt då jag sitter på telefonen och skriver.

  • Äldre 4 Oct 23:35
    #20
Svar på tråden Någon mer som gifter sig 20/9-14?