• Äldre 28 Sep 22:22
    13763 visningar
    76 svar
    76
    13763

    Någon mer som gifter sig 20/9-14?

     Hej! Tänkte se om det är någon mer som kommer gifta sig nästa år den 20/9 så att man kan följas åt i planeringen och inspirera varandra!

  • Svar på tråden Någon mer som gifter sig 20/9-14?
  • Äldre 1 Oct 14:43
    #1

    Är jag ensam om att gifta mig det datumet? ;)

  • Äldre 1 Oct 16:07
    #3

    Åh vad roligt! Känns ofattbart att det är mindre än ett år kvar. Vart kommer ni gifta er?

  • Äldre 1 Oct 18:20
    #6

    Vi gifter oss i Landskrona i den vackra kyrkan Sofia Albertina kyrka. Önskar vi kunde gifta oss närmare släkten men den är utspridd över Sverige och Danmark. Så Landskrona är bästa valet, sen så ska juh min son vara med som brudnäbb och den veckan vi gifter oss är han hos sin pappa. Hur och vart släkten ska få plats återstår att se.Hur många gäster kommer ni ha? Och vad ligger er budget på?

  • Äldre 2 Oct 07:09
    #8

    Det är som oss då med gäster, pendlar mellan 40 till 50 gäster, är inte klar med gästlistan än. Velar hela tiden :/ Budgeten ligger på så lite som möjligt. För jag kan inte planera det nu när min sambo studerar och jag är inte säker på arbetet. Men vill nog hamna på max 50.000. Kommer göra egen buffe och egen bröllopstårta. Vi vill också ha "barnfritt" bröllop bortsett från sonen. Tycker det blir svårt att koppla av annars. Barnen är självklart välkomna på vigseln. Behöver ändå fylla ut kyrkan lite.

  • Äldre 3 Oct 20:26
    #9

    Har ni börjat köpa in till bröllopet än? Jag har fått tag på vattenflaskor och bordslöpare i lila. Vårt färgtema är ju i lila och silver. Så nu mer köper jag in när jag hittar det riktigt billigt. :)

  • Äldre 4 Oct 11:34
    #11

    Marolo, vad roligt med vintagetema! Har inte alls kommit så långt. Vet hur vi vill ha det men så mycket kvar. Jag har inte ens hittat lokalen, ringde på en idag men fick svaret "vi vill inte ha sånt här". Så otrevlig att jag hade inte ens velat ha festen där om det gick. Så det var ett bakslag för det finns knappt några lokaler här. Men vi får söka vidare.

  • Äldre 4 Oct 12:27
    #13

    Jag hade hoppats på denna dessutom, den ligger på gång avstånd från kyrkan. Även om det inte är den vackraste så tänker jag praktiskt, gäster som ska slippa köra och par som ska behöva dividera om vem som ska vara nykter. Men har kollat på en annan som ligger 1 mil bort ut på landet. Den var billig och har tom. Värmeskåp för mat, men då måste gästerna kunna ta sig ut. Men känner lite att det är inte vårt problem. OJ,10.000 är mycket, men har man hittat drömlokalen så har man. Vår budget är liten, så liten vi bara kan ha den, men vi ska lyckas få vårt drömbröllop ändå, på något sätt :)

  • Äldre 4 Oct 17:18
    #15
    marolo skrev 2013-10-04 15:33:55 följande:
    ja det är lixsom en 4del utav hela budgeten! däremot var inte min klänning särskilgt dyr så sparade in ett par tusenlappar där hoppas jag iaf den kommer kl 16 så då får jag se hur den ser ut! :) ja förstår verkligen den praktiska delen, vi gjorde så att vi kommer ha vigseln på samma ställe som festen men det är fortfarande inte centralt så vi får se hur det kommer lösas..
    Oki, då förstår jag. Men gud då måste du ha fått din bröllopsklänning nu!? Är du nöjd? Hur ser den ut?
  • Äldre 4 Oct 18:48
    #17

    Gud var vacker!  Älskar när det är knappar i ryggen!
    Jag har ju vart och testat klänningar...mmm...budgeten sprack...iaf den tänkta budgeten. Blir nog närmare 10.000kr på klänningen, skor och slöja. Funderar på om man skall ha handskar eftersom det ändå börjar bli kyligare när vi ska gifta oss. Vill egentligen inte ha ngn bolero lr annat över axlarna så ett par handskar kanske räcker...

Svar på tråden Någon mer som gifter sig 20/9-14?