• Csve

    Tidsfördriv för bröllopsgäster innan brudpar kommer..

    Som rubriken lyder, vad ska man ha för tisdfördriv för alla bröllopsgäster innan vi (brudparet) anländer till festlokalen?Tipspromenad är vanligt, men det måste ju finnas massa annat man kan göra. Photobooth är en av våra ideer samt att de ska få göra avtryck på gästbokstavlan.Serverar man bål till dom? För sen skålar vi ju i champagne när vi kommer..    Alla tips och förslag tas gärna emot! 

  • Svar på tråden Tidsfördriv för bröllopsgäster innan brudpar kommer..
  • Csve

    Vi kommer också ha "props", som de får välja mellan. Ev. blir det några olika bakgrunder också.Men det känns lite, Blir ca 70 pers och måste vara urtrist att vänta medans ett par stycken tar bilder. 

  • Csve

    Vad kul med så många svar! Ska försöka svara på era frågor..
    Gästerna kommer ha tillgång till lokalen, snittar och annat tilltugg kommer serveras i ett partytält utanför entren till lokalen, de kommer också få något att dricka. ( inte bestämt vad än..) Sen skålar vi alla i champagne när vi anlänt. Vet inte hur länge de måste vänta på oss, 30-60 minuter kanske?!

    Har redan haft i åtanke det där med att man kanske inte vill gå omkring i högklackat, kommer ha eventmattor på plats så man eliminerar gången på grus och gräsplan. Sen kommer det ju vara frivilligt, och man kan ju ta av skorna om man känner att man inte vill smutsa ner dom!

  • Csve

    Nä nån tipspromenad kommer det inte bli, kanske räcker så som vi har det nu då.
    Bara rädd för att nån ska känna att det är tråkigt.. Men allt kanske löser sig av sig självt helt enkelt.

Svar på tråden Tidsfördriv för bröllopsgäster innan brudpar kommer..