Inlägg från: Plättis |Visa alla inlägg
  • Plättis

    Ingen tärna?

    Jag har två systrar och en kusin som även är min bästa vän. Alla tre är ganska självklara att ha som tärna, men jag kommer ändå att välja att inte ha någon alls. Min sambo har två mycket nära vänner och två bröder, och han grubblar intensivt på vem eller vilka som ska vara marskalkar. Eftersom vi kommer ha ett litet bröllop tycker jag det skulle kännas dumt att ha tre tärnor och min sambo har tre marskalkar. Det blir för mycket folk, helt enkelt. 

    Istället har min ena syster och min kusin fått samma uppgifter som jag skulle ha gett till dem om de varit tärnor. Vi kollar på klänningar, de planerar möhippan och jag får bolla idéer med dem om både stort och smått. Min andra syster är bara 15, så hon får följa med på roliga saker, men får inte samma typ av uppgifter. 

    Du själv får välja om du vill ha någon tärna, det finns inget som säger att man måste. Om du vill ha dina vänner - ta någon av dem eller båda. Eller ha dem bara som bollplank och hjälpredor Du måste ingenting du inte vill! 

    Min syster blev lite besviken när jag sa att jag inte skulle ha några tärnor, men hon vet att jag inte stänger henne ute för det. Principen är densamma, men vi kommer stå ensamma längst fram under vigseln. 

Svar på tråden Ingen tärna?