• Äldre 12 sep 08:46
  19458 visningar
  119 svar
  119
  19458

  April 2014

  Den 12 april 2014 gifter jag mig med mitt livs kärlek.

  Vi har en borgerlig vigsel på ett slott och fest på livgrenadjärmässen i Linköping.

  Är det någon mer som gifter sig i April 2014?

 • Svar på tråden April 2014
 • Skeden
  Äldre 21 okt 14:14
  #1

  Åh vad kul - vi gifter oss samma datum! Är lite orolig för snö, men det kanske blir fint med lite vitt på fotona ändå...;) Hur går det med planeringen för er?:)

 • Äldre 22 okt 07:13
  #2

  Jag hoppas självklart på strålande sol (som det var sex fem år tidigare då vi förlovade oss på samma datum) samtidigt tycker jag att det är ganska skönt att inte gifta sig under sommarmånaderna för då räknar man inte med det fina vädret på samma sätt.

  Vi kommer ha både fotografering, vigsel och fest inomhus och om det är fint väder är det en bonus!

  Planeringen har stannat av lite. Vi ska fråga toastmasterparet snart om de kan tänka sig att ställa upp. Lokaler är bokade, mat avsmakad och bestämd, buss bokad osv.

  Tänkte skicka ut inbjudningarna om någon månad tror jag, hur tänker ni med dem?

 • Skeden
  Äldre 28 okt 19:52
  #3

  Låter som en bra plan. :) Vi har också bokat det mesta (ringar, lokal, kyrka, toastmaster/madame, hår osv) så nu ska vi väl mest bara fixa ett konto hos något resebolag för anonyma bröllopspresenter i form av bidrag till bröllopsresa och sedan skicka iväg inbjudningarna. Desto tidigare desto bättre, resonerar vi. Särskilt eftersom det bara finns ca 30 sovplatser på feststället, så folk måste få en ärlig chans att boka rum (vi har dock reserverat alla sovplatser till gästerna, men boka in sig får de göra själva hehe). ;)Vi ska nog ha fotograferingen utomhus, men om det regnar får vi antingen hitta en plats med lä/inomhus eller införskaffa ett "bröllopsparaply" - men det blir ett senare bekymmer. ;)Idag har jag även beställt klänning så nu börjar jag känna av att det är "på riktigt"... Spännande!!Vilken typ av lokal ska ni fotograferas i?             

 • Äldre 30 okt 08:44
  #4

  Vi har fotograferingen på Ljungs slott, samma ställe som vi har vigseln på. Det är ett gammalt slott som är så vackert slitet!

 • Skeden
  Äldre 16 nov 23:00
  #5

  Åh vilken fantastisk lokal, Katarina!! Fotona kommer att göra sig jättebra med den miljön!:)

 • Äldre 14 jan 13:17
  #6

  Vi gifter oss den 4 april i år, också vi borgerligt. Det kommer att bli en väldigt blygsam och intim tillställning med enbart 6 vänner närvarande som agerar VF och vittnen. Vi är lastgamla i förhållande till Er andra här på BT så jag tvekade länge med att skriva något inlägg. Hoppas det är ok?


  Min blivande man har varit gift en gång förut men inte jag så jag är precis lika förväntansfull och spänd som ni andra, det kan jag försäkra Flört trots att jag är över 48.


  Vi har bokat lokal, fått hindersprövningen klar, skickat in om namnbyte, köpt vigselring, beställt klänning, skor och lite annant smått och gott. Mannen har beställt och fått hem kostymen och hunnit gjort ändringarna hos skräddaren. Jag har bokat håruppsättning och gjort klart med vem som fixar min brudbukett.


  Vi kommer efter vigseln ha lite kaffe och tårta i samma lokal för att efteråt förlytta oss till en annan stad där vi ska övernatta och äta bröllopsmiddag på ett hotell.


  Enda smolket i bägaren är att jag är orolig att min klänning inte ska hinna fram i tid, men jag får väl ha lite is i magen, det är ju bara en vecka sedan jag beställde den ;).......


  Måste dock säga att jag har väldigt stort utbyte av detta forum, har läst och skrattat, och suckat och trånat av alla fina bilder och underbara berättelser som alla delar med sig, man blir bara så glad av att läsa allt fint...........

 • Äldre 14 jan 13:22
  #7

  Anna123 du är så välkommen hit!

  Jag har precis beställt min klänning och håller på att velar vad gäller vigselring - trodde inte för mitt liv att det skulle vara så svårt!

  Varifrån har du beställt din klänning?
  och vad har du valt för ring?

 • Äldre 14 jan 17:23
  #8

  Katarina, tack för det.


  Jag har beställt från Dinobridals och det är ingen traditionell brudklänning (känner mig lite för gammal ;) ) så det fick bli en aftonklänning, och den kommer att vara i Royal Blue


  Här är vigselringen:


   


   


   


   


 • Äldre 14 jan 17:33
  #9

  hmmm, ser att det blev ju inte som jag tänkt mig, försöker igen då då.......

  Till klänningen blir det blå skor och en schal i samma blå som klänningen och mannen kommer att ha vit skjorta och slipsen i samma färg som min klänning.


  Ett hårsmycke i ungefär samma stenar som de på klänningen...vore kul att höra om ni tror att det blir bra, ska väl tillägga att jag inte bara har åldern emot mig även vikten.....hoppas verkligen att jag har valt rätt modell för alla kurvorna ;) .... ja ja, är väl ingen värdslig sak egentligen, men denna dag VILL jag verkligen se så bra ut som jag kan

 • Äldre 14 jan 17:37
  #10

  Katarina, glömde fråga, vad har du valt för klänning och vilka ringar väljer du emellan?


   Jag måste hålla med Skeden här ovan att det var en oerhört vacker lokal ni ska ha, jättevacker verkligen :) kommer att bli underbara kort därifrån tror jag, ljuset verkad så himla mjukt så där blir nog alla vackra!

Svar på tråden April 2014
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.