• Katarina

    April 2014

    Den 12 april 2014 gifter jag mig med mitt livs kärlek.

    Vi har en borgerlig vigsel på ett slott och fest på livgrenadjärmässen i Linköping.

    Är det någon mer som gifter sig i April 2014?

  • Svar på tråden April 2014
  • Katarina

    Skorna var ju fantastiskt söta!

    Hur ska ni ha håret?
    Jag tycker att jag ändrar mig hela tiden - från klassisk till rockigt till romantiskt - håller på att driva mig själv från vettet ibland!
    Får nog bara bestämma mig och sen försöka att inte fundera mer!

    Beställde min vigselring igår - lite i senaste laget men jag har verkligen inte hittat rätt tidigare...gah! Veckorna bara springer iväg!

  • MrsErrkan

    Håret ja, haha det är något jag ändrar mig om hela tiden också!
    Jag har en vision om att jag vill ha bort håret från ansiktet iaf, och utsläppt bakåt i lockar.
    Men så ska jag ju ha slöja på vigseln så på nåt vis lär den sitta uppe på hjässan också, har bokat en konsultation med min frissa till slutet av mars. Han (frisören) är en god vän också så han blev så exalterad och överröste med förslag..haha så nu är jag ännu mer rådvill! Drömmer

    Imorgon ska jag ta mig ner till Guldfynd och ta en kik, dom kom precis ut med en kampanj om billigare ringar, varav en jag är intresserad av fanns med! Jag är också sent ute tyvärr Tungan ute

    Ja det här med gästgåvor, vad har ni funderat ut till det?
    Praliner var ju ett väldigt bra förslag Helenis! Glad

  • Katarina

    Vi ska inte ha någpra gästgåvor (tror jag - ångrar mig ju hela tiden).

    Vi måste sätta vigsel- och festprogrammen denna vecka - samt ordna transporten.

    Ibland känns det som om listan på saker som ska ordnas växer och inte betas av!

  • MrsErrkan

    Ja detta med festprogrammet stressar jag mig verkligen över!
    Vad har du/ni tänkt ha med i erat?
    Det som är så tråkigt det är att det är så många i vår omgivning som har haft så många roliga saker att det är svårt att komma på nå nytt.

    Vi funderade att köpa små små vita påsar och lägga i typ några näsdukar, lite godis eller nå annat smått och gott och ställa på stolarna till gästerna till vigseln, och ha det som gästgåva.
    Men det kanske uppfattas som löjligt...hehe jag vet inte jag.

  • Katarina

    Vi har nog tänkt att ha ett ganska enkelt festprogram. Vi kommer ha menyn för kvällen - mat och vin. Sen kommer vi bordsplaceringen samt presentation av gästerna i form av vem de är där med och deras relation till oss - tror vi försöker skippa att vara "fyndiga".

    Sen har vårt toastmasterpar bett att få se över festprogrammet innan det trycks - så det kommer vara saker i det som inte vi själva bestämt.

  • MrsErrkan

    Men det lät ju bra :)
    Vi ska slänga in lite fyndighet i vårat festprogram, men utesluta sånger, vill nån frivilligt dra en trudelutt så får den gärna göra det men jag tänker inte tvinga gästerna att stämma upp i allsång.

    Nu såhär på morgonen så har jag beställt klart all dekoration till middagen, hoppas det ser lika bra ut på riktigt som på bild via datorn! Blir väldigt enkelt; vita dukar, mörkblåa pärlgirlanger, mörkblåa kronljus och sen ska vi ha vita tulpaner i vaser och eventuellt genomskinlig diamantkonfetti, vi får se, det får inte bli för plottrigt på bordet heller.

    www.bröllopsdekorationer.com/store/p/p%C3%A4rlgirlanger-129965/p%C3%A4rlgirlang-174305

    Och vid lunch så ska jag på ringjakt, vilken härlig dag! Solig

    Är det nånting ni bävar för skulle kunna hända på middagen?
    T.ex, långtråkigt el. pinsamt tal? Generande spex? Etc.

  • Katarina

    Usch ja!

    Har sån ångest över att folk inte komma ha roligt, att det inte kommer vara tillräckligt med tal, eller för många, att min blivande makes "sida" inte kommer hålla lika många tal som min...- det tar aldrig slut!

    Är också orolig för att jag inte kommer känna mig vacker...och att jag kommer ångra smink, hår eller klänning mitt under fotograferingen...gah!!

    Jag är galen i stjärnor, funderar på att ha stjärnkonfetti och strö över bordet. Alltså utöver de blommor och ljus och dukar som festlokalen bistår oss med. Typ såna:

    www.pandurohobby.se/Katalog/50-Skapa-Dekorera/5060-Dekormaterial/506048-Paljetter/1/213079-Paljetter-stjarnor-4-mm-silver

    tror ni det blir för mycket "julkänsla" på det hela?

  • MrsErrkan

    Nej jag känner ingen julkänsla alls när jag ser stjärnorna, dom var otroligt fina!
    Tycker definitivt du ska använda dom om du gillar de Glad 
    Vad är det för blommor ni ska använda er utav?

    Jag är mest nervös över att vissa kanske blir för full och typ förstör stämningen.
    Och att ingen kommer gilla musiken Förvånad 

  • Katarina

    Flirosten som gör min bukett kommer även göra bordsdekorationerna, så de kommer matcha, det kommer bli våriga färger i pastell, lite smått vildvuxet och inte så "tillrättalagt".

    Åh det där med musik är ju en ångestladdad grej! Min blivande make är musiker, och alla hans vänner har väldigt specifik musiksmak- det funkar liksom inte med vad som helst.
    Jag vill ju dansa på bröllopet, tills fötterna blöder och lite till - men vill ju också att gästerna ska gilla det som spelas....det blir en balasgång!

Svar på tråden April 2014