• Äldre 14 jan 13:17
  19468 visningar
  119 svar
  Inlägg från anna123 Visa alla inlägg
  119
  19468

  April 2014

  Vi gifter oss den 4 april i år, också vi borgerligt. Det kommer att bli en väldigt blygsam och intim tillställning med enbart 6 vänner närvarande som agerar VF och vittnen. Vi är lastgamla i förhållande till Er andra här på BT så jag tvekade länge med att skriva något inlägg. Hoppas det är ok?


  Min blivande man har varit gift en gång förut men inte jag så jag är precis lika förväntansfull och spänd som ni andra, det kan jag försäkra Flört trots att jag är över 48.


  Vi har bokat lokal, fått hindersprövningen klar, skickat in om namnbyte, köpt vigselring, beställt klänning, skor och lite annant smått och gott. Mannen har beställt och fått hem kostymen och hunnit gjort ändringarna hos skräddaren. Jag har bokat håruppsättning och gjort klart med vem som fixar min brudbukett.


  Vi kommer efter vigseln ha lite kaffe och tårta i samma lokal för att efteråt förlytta oss till en annan stad där vi ska övernatta och äta bröllopsmiddag på ett hotell.


  Enda smolket i bägaren är att jag är orolig att min klänning inte ska hinna fram i tid, men jag får väl ha lite is i magen, det är ju bara en vecka sedan jag beställde den ;).......


  Måste dock säga att jag har väldigt stort utbyte av detta forum, har läst och skrattat, och suckat och trånat av alla fina bilder och underbara berättelser som alla delar med sig, man blir bara så glad av att läsa allt fint...........

 • Äldre 14 jan 17:23
  #8

  Katarina, tack för det.


  Jag har beställt från Dinobridals och det är ingen traditionell brudklänning (känner mig lite för gammal ;) ) så det fick bli en aftonklänning, och den kommer att vara i Royal Blue


  Här är vigselringen:


   


   


   


   


 • Äldre 14 jan 17:33
  #9

  hmmm, ser att det blev ju inte som jag tänkt mig, försöker igen då då.......

  Till klänningen blir det blå skor och en schal i samma blå som klänningen och mannen kommer att ha vit skjorta och slipsen i samma färg som min klänning.


  Ett hårsmycke i ungefär samma stenar som de på klänningen...vore kul att höra om ni tror att det blir bra, ska väl tillägga att jag inte bara har åldern emot mig även vikten.....hoppas verkligen att jag har valt rätt modell för alla kurvorna ;) .... ja ja, är väl ingen värdslig sak egentligen, men denna dag VILL jag verkligen se så bra ut som jag kan

 • Äldre 14 jan 17:37
  #10

  Katarina, glömde fråga, vad har du valt för klänning och vilka ringar väljer du emellan?


   Jag måste hålla med Skeden här ovan att det var en oerhört vacker lokal ni ska ha, jättevacker verkligen :) kommer att bli underbara kort därifrån tror jag, ljuset verkad så himla mjukt så där blir nog alla vackra!

 • Äldre 15 jan 09:52
  #13

  Katarina; jättefina skor och ringarna var vackra båda två, så jag förstår att du har svårt att välja.


  Tyllbakelse har jag haft som önskedröm sedan långt tillbaka, men inser att jag inte skulle vara till min fördel i en sådan så jag glädjer mig åt andra som kan. Har du ingen bild? Skulle vara så roligt att få se :)

 • Äldre 15 jan 13:28
  #16

  Så himla vacker, förstår om du vill prova och prova och prova .......


  Skrattande

 • Äldre 15 jan 20:51
  #18


  MrsErkkan: låter alldeles underbart med Skybaren, väldigt vackert i skymmningen tror jag också....och din klänning är helt fantastisk, jätteroligt att få ta del av alla er andras planer och utstyrslar :)

  Jag har inte tänkt att duka så mycket men något litet i blått ska jag väl slänga upp på bordet, vi ska ju nämligen inte stanna så länge där, utan bara ta lite kaffe och smörgåstårta är det tänkt så vi får något i magarna ,,,,vi ska vidare till en annan stad där vi övernattar på ett hotell och äter bröllopsmiddagen på ett annat hotell ;)


  Men jag har köpt en fusktårta i blått som jag ska fylla med någon god choklad och sen blir det väl ljus och servetter men vet inte än var jag ska hitta det, vi är ju som sagt bara 8 peroner i hela sällskapet så skicka efter är ju inte så stor ide´ kanske......


  Hade även tänkt pimpa några champangeglas med blåa glaspärlor och blått sidenband som vi kan skåla i :)


  här kommer "tårtan"


   


  hmmmm, den skulle ju komma här....inte där uppe!


   

 • Äldre 16 jan 19:19
  #21

  MrsErrkan: Jo, vi ville ha VF (+hans fru)  från hemstaden som är goda vänner till oss båda, men vi vill inte vara kvar och fira då det är en "i-förväg-hemlig"-vigsel. Därför förlyttar vi oss 20 mil till en stad vi känner mycket för och som vi har mycket gemensamt tillsammans med våra Bröllopsvittnen.


  Där tar vi in på ett hotell som hade de rum vi ville ha, medans bröllopsmiddagen intas på ett annat hotell eftersp, det första inte hade restaurang.


  Till den andra staden är det enbart bröllopsvittnena som kommer med.


  Vi ville hålla detta hemligt för att själva få njuta och få det hela exakt som vi ville ha det utan att såra några till höger eller vänster.


  Kanske inte låter så roligt, men jag lovar, jag är jättelycklig och jag har fått precis som jag vill ha det just nu och i det här skedet av livet :)


  Men visst, jag hade helt andra drömmar när jag var 18-19 och tänkte på hur det skulle bli när jag gifte mig, men allt eftersom åren går så får man andra önskningar och tycker annorlunda, inget är fel, varken de drömmar jag hade när jag var 18 eller de jag har nu.....:)

Svar på tråden April 2014
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.