• Äldre 11 Feb 14:17
    136976 visningar
    420 svar
    420
    136976

    Fler födda på 90 talet som skall gifta sig

    nouvou skrev 2014-02-11 11:48:16 följande:
    Bara några dagar kvar nu marolo! :D Hur känns det? :)
    Åh jag vet! Riktigt spännande :D känns både underbart spännande och overkligt. Det enda tråkiga är att jag blivit sjuk :( men efter helgen har jag mest bara hosta och förkyldningssymptom kvar så hoppas att det ska ge med sig någorlunda :) allting är fixat och väntar på dagen med spänning :D dock tror jag att det säkerligen kommer kännas väldigt snoppet när det väl är klart eftersom vi har borgeligt tar det säkert inte mer än 10 minuter, men sedan ska vi bowla med gästerna och sedam blir det 5 rätters på en lyxresturang och direkt efter det åker vi ju utomlands så det blir nog väldigt härligt  :D 
  • Äldre 11 Feb 15:21
    nouvou skrev 2014-02-11 15:14:05 följande:
    Åh vad härligt! Så avis på dig! Längtar tills det är min tur, känns såå tråkigt att behöva skjuta på det, även fast det är för något ännu bättre egentligen :) Tråkigt att du har blivit förkyld, hoppas att det hinne gå över! Håller tummarna! :D Ingefära är mitt bästa tips, koka te på det och pressa i massa citron och lite honung. Det brukar alltid funka för både mig och fästmannen :) 
    Åh vad lyxigt med 5 rätters, det lät ju hur fantastiskt som helst! Minns inte om du har skrivit det, men vart går resan? :) 
    ja verkligen här är menyn,
    1. soppa på rostad rotselleri

    2. Rillette på anklår med rosmarin, äpple och smörstekt bröd

    3. Torskrygg med smörsås, pepparrot och dillolja

    4. Oxkind med jordärtskocka och rökt oxmärg

    5. Chokladmousse med variation på passionsfrukt 

    ska bli spännande har aldrig testat något av den maten men det låter väldigt lyxigt, resan blir till dominikanska republiken, ska bli riktigt härligt 2 veckor, däremot så hatar jag att flyga så har lite panik över det, gillar att ha fötterna på fast mark så att säga ;)  och läste precis om en flygkrach med 100 döda som precis krachat. Men man skrämmer väl upp sig själv gissar jag på. 
    Förstår att det är tråkigt, men samitdigt får du dra ut på karamellen ytterligare! Hur känns det för er att bli föräldrar? Hur många veckor har det gått? :) 
  • Äldre 11 Feb 15:33
    nouvou skrev 2014-02-11 15:27:58 följande:
    Åh herregud vad gott!! Nu är jag ju inte kött, men rätt 1, 3 och 5 lät ju helt fantastiskt! Är det okej om jag kommer med? ;) 
    Dominikanska låter ju hur härligt som helst! Jag är också flygrädd så jag förstår hur du känner, men det kommer säkert gå hur bra som helst! Vi är så sugna på att ta en sista minut i vår, men jag lär ju vara tjock och tycka att det bara är jobbigt med värmen så vi väntar nog till nästa vinter istället :)

    Ja eller hur, jag får ju planera och greja längre och dessutom blir det ett vårbröllop nu som jag helst ville egentligen, så det känns ändå bra :)  Det känns helt fantastiskt och väldigt overkligt, vi har försökt i nästan tre år och trodde inte alls att vi kunde få barn, så det är oerhört efterlängtat. Jag är i v 16 nu, och har precis börjat känna rörelser :) Bebisen är beräknad att komma i början av augusti :) 
    åh vad roligt när ni kämpat så länge! våren är en himla underskattad tid att gifta sig på, alla vill gifta sig på sommaren, men jag tycker vinter/vår är finast tänk alla fina vitsippor, dock så har ju snön försvunnit helt och tror inte den kommer komma på ett par dagar men men det blir nog fint endå :)
  • Äldre 11 Feb 15:33

    haha jag menar såklart att vad roligt att få barn när ni kämpat så länge! inte roligt att ni kämpat haha Flört 

  • Äldre 20 Feb 23:23
    nouvou skrev 2014-02-12 18:18:33 följande:
    Haha jag förstod vad du menade ;) 
    Ja jag tror det blir superbra med ett vår bröllop!

    Stort lycka till och hoppas ni får en fantastisk dag, och resa! Titta gärna in här sen och berätta hur allt var, vore kul att höra nu när vi ändå har följts åt ett tag :) Ha det så himla bra nu!  
    Allting blev jättebra, och vi har precis gått ut med det till alla andra och inte bara föräldrarna och vittnerna, en hel del har sagt att de egentligen inte blivit särskilgt förvånade, så trots att vi "bara" är 22 så var det inga starka reaktioner (förutom från en ex-vän som är för bitter för sitt eget bästa). Maten var jätegod och vigseln om än kort var den väldigt fin. Vi befinner oss nu i dominikanska republiken och allting är helt underbart :D än har vi inte fått fotografbilderna men kan lägga upp en bild när vi fått dem.

    Blommorna var inte riktigt det jag beställt från början men de var jättefina! så konstigt att man inte vet vad man vill ha förrens någon gör det åt en. kunde inte varit mer nöjd med blommorna. en riktigt bra dag och det är skönt att vi nu bara kan njuta av att vara herr och fru Skrattande
  • Äldre 25 Feb 17:31

    denhär tråden : www.brollopstorget.se/Forum-7-101/m4367838.html har urartat i en väldigt intressant diskussion om att de under 25 inte bör gifta sig för att vi inte kan se konsekvenserna av vårt handlande eftersom vår hjärna inte är färdigutvecklad, och allt detta sägs med "välvilja" förståss att vi inte ska göra något "misstag" som att springa till kyrkan och gifta oss Flört, statistiken säger ju att det inte är troligt att något av våra äktenskap ska hålla. Bara så ni vet lixsom, ingen kan ta för givet att sitt äktenskap ska hålla Flört 

    tänkte bara att det vore intressant med någon annans input i frågan? själv tycker jag att det är hystriskt roligt att det finns människor som anser att man inte är vuxen för att gifta sig när man är 22-25,  men vad vet jag min hjärna är ju inte färdigtutvecklad än Flört

    (och ja jag är väldigt sarkastisk/sur så tycker ni att jag är elak så är jag väl det men det är kontentan i tråden iaf)

  • Äldre 25 Feb 19:05

    ja eller hur fillibustern, varför gick det bra när våra föräldrar skaffade barn och gifte sig men när det är vår tur ja då är vår hjärna inte färdigtutvecklad Tungan ute

    välkommen Anneli192 :)

  • Äldre 25 Feb 19:33
    SaRoVi skrev 2014-02-25 19:32:20 följande:
    Hoppas med in här :) är född 1990 och gifter mig nästa sommar :):)
    välkommen :)
  • Äldre 26 Feb 21:30
    Anneli192 skrev 2014-02-26 21:19:40 följande:
    Idag var jag och provade bröllopsklänningar, hade med mig en kompis men hon visste inte att vi ska gifta oss (nu vet hon) blev väl inte jätteglad men men..

    Kom hem till gubben och sa detta och då blev inte han heller jätteglad (vi har inte sagt till någon än att vi ska gifta oss men kände att jag kunde lita på min kompis att hon inte sa något)

    Just nu känns allt jättejobbigt.. Var glad när jag provade klänningar då jag hittade en som satt bra och var verkligen jättefin. Provade bara för att på ett ungefär veta vad jag vill ha och det vet jag nu. 

    Gjorde jag fel med att ta med henne när vi inte berättat något än för någon? Vi ska berätta i vår/försommar.
    Bara måste få skriva av mig lite..  
    varförblev hon inte glad? känns relevant för att försöka förstå hennes reaktion, och jag förstår att ni blev ledsna av den reaaktionen 
  • Äldre 26 Feb 21:48
    Anneli192 skrev 2014-02-26 21:34:55 följande:
    Jadu, hon är inte mycket för bröllop men trodde hon skulle visa lite mera intresse än vad hon gjorde. 
    Annars kanske hon blev förvånad över det, ingen aning faktiskt.

    Gubben blev väl mest irreterad över att jag hade sagt något över huvud taget till någon än.  
    Jaha okej, tyvärr så är det så att man själv är väldigt upprymd kring sitt eget bröllop och att många kanske inte riktigt reagerar som man har tänkt sig eftersom det endå är en stor grej. Men oftast är det en stor grej för brudparet och ett ganska svalt intresse runt om. Personligen tycker jag att hon kunde lagt bort sin åsikt kring bröllop och glädjas med er med tanke på att det endå är vad ni vill. Vill hon inte ha ett bröllop i framtiden behöver det inte gå ut över er.  Men kanske är det som du säger att hon var lite förvånad och kommer att tina upp under processens gång. Det är ju endå ett tag kvar tills ni gifter er.  

    NI måste ju börja berätta någongång vare sig det är innan eller efter att inbjudningarna gått ut. Om du är säker på att din kompis inte säger någonting så tror jag inte att det är något problem även om hennes reaktion var sval. Och då har du och din blivande inget att oroa sig för Glad

    nu till något roligare, vad hittade du för klänning? :) kände du att du blev väl motagen i bröllopsbutiken?
  • Äldre 26 Feb 22:17
    Anneli192 skrev 2014-02-26 22:07:19 följande:
    Ja precis, vi kommer berätta för dom närmsta innan inbjudningarna går ut men annars får dom veta då haha. 

    Jag var i ButikenMin i Lidköping, JÄTTETREVLIGT att vara där. Gick dit idag mest för det fanns tid över och hon hade inga andra kunder så hade tur! Annars kan man boka där och man får sån hjälp jag fick idag, det var bara att välja dom man ville och hon hjälpte att få på sig klänningen. Sa vad hon tyckte och det gillar jag.

    Så den rekommenderar jag starkt. Blandade priser på klänningarna.  Skäms
    vad roligt med bra bemötande, själv var jag inne i tre-fyra butiker i östergötland och bemötandet var inte så trevligt alla gånger, men efter att ha köpt både en "riktig" brudklänning med släp i spets och tre stycken enklare så blev det en "enkel" cocktailklänning för mig och jag kunde inte vara mer nöjd med valet! vi hade vår vigsel på ett museeum så det var väldigt passande med en enklare klänning väldigt romantiskt i vitt med detaljer i rosa grått och ljusblått (den finns säkert länkad tidigare i tråden till ett collage jag satt ihop och klänningen)

    Vi hade planerat ett stort bröllop från början (därav den stora bröllopsklänningen) men svängde om och "rymde" istället och därför var det mer passande med en enklare klänning. 
  • Äldre 4 Mar 22:12

    själv har jag kommit hem från smekmånaden! det var underbart men är skapligt jettlaggad fortfarande efter 3 dagar, har räknat ut vad totalsumman för bröllopet + resa blev och det känns som att det blev en lagom summa. Även om jag rekonederar att ni gör en budget att följa eftersom annars är det lätt att summan stiger fort. har fått bröllopsbilderna och de var jättefina, riktigt nöjd med valet av fotograf proffsig, snabb och supertrevlig. nu åtestår det bara att orka beställa tackkorten i veckan. på bilderna ser ni min bukett och våra ringar :) 
     





     

  • Äldre 4 Mar 22:40
    jenniferdahlin skrev 2014-03-04 22:36:42 följande:
    Hej allihopa!
    Jag är född jan 93, min sambo nov 91 och vi ska gifta mig  nu i sommar den 14 juni! =D 
    Vi har tillsammans en som på 1 år och 8 mån och kommer i sommar ha varit tillsammans i över 3 och ett halvt år =) 
    välkommen :)
Svar på tråden Fler födda på 90 talet som skall gifta sig