• Äldre 4 Oct 18:08
    136513 visningar
    420 svar
    420
    136513

    Fler födda på 90 talet som skall gifta sig

    nu har min könning kommit, väldigt nöjd för det priset, sen ska jag lägga till ett band i midjan eller under brösten och kanske en spetsbolero så helheten kommer nog bli bra, det syns inte men det är ett gnaska långt släp med spetskant bilderna gör inte klänningen rättvisa,





  • Äldre 4 Oct 21:07

    jag hittade den på blocket :) vilket jag hängt på varje dag hur länge som helst för att hitta någon bra :)

  • Äldre 6 Oct 11:29
    aminis skrev 2013-10-06 08:34:00 följande:
    Jag var och provade min "dröm"klänning igår och den passade! Så nu blir den beställd efter mina mått och om tre-fyra månader är den klar :) var hos Esther på Hui Couture utanför Göteborg och hon är, precis som alla som varit där skrivit, himla gullig. Verkligen hjälpsam och uppmärksam på önskemål och så. Klänningen kostar 7500kr och då ingår allt med ev. justeringar och sådär :) nu börjar det verkligen kännas att det är på riktigt när något så viktigt som klänningen är i det stora hela klart... Så spännande!
    vad kul att du hittat din klänning, och vad skönt med bra service, hade egentligen allra hels köpt klänningen i butik men som sagt man vill inte köpa från någon med dålig service vilket typ alla bröllopsbutiker i den här stan har tyvärr :( har du någon bild på den? :)  hur ser den ut? Skrattande  
  • Äldre 6 Oct 14:18
    aminis skrev 2013-10-06 13:03:20 följande:
    Ja, jag är jätteglad att allt löst sig så bra! Men det låg mycket grundarbete bakom, har nog suttit oförsvarbart många timmar och sållat och kollat på klänningar. Så nu när jag väl var och provade visste jag ju att det var den jag ville ha, bara den satt bra på mig också, vilket den turligt nog gjorde! Ja, jag vill inte lägga upp bilder på mig i den ännu, känns som att det ska få vara lite hemligt tills bröllopet, men här är bilder på andra i den:

    plus.google.com/photos/115805323843099789820/...

    Undrar om den där länken fungerar... Sök annars på google på "HC1388 hui couture" :)
    ja men det är den! det var mitt andra alternativ, tycker den är hur fin som helst :) älskar när det är täckt spets :)
  • Äldre 8 Oct 12:25
    nouvou skrev 2013-10-08 10:10:59 följande:
    Fantastiskt fin klänning marolo! Den du länkade också, aminis, är superfin! Tidigare var jag helt inne på att jag ville ha en sån, men nu har jag kärat ner mig i By Malinas Sienna Lace. Såå vacker! Tyvärr för dyr för vår budget, så nu jobbar jag massvis av extra nätter för att ha råd med den ändå. Frågan är dock om jag vill lägga så mycket pengar på en klänning jag bara ska ha en dag ändå? Fast jag tycker alla Malinas klänningar är så fina, kanske blir det någon av de andra :) 
    Här finns bild på den. www.bymalina.com/product.html/sienna ategory_id=28 
    ja den var jättefin, såg ut som en dröm, men borde det inte finnas någon "kopia" såklart att det inte är exakt samma sak men kanske det bästa budgetalternativet :) 
  • Äldre 9 Oct 21:03
    Kwallin skrev 2013-10-08 20:27:49 följande:
    Hej! Här kommer en till. Jag och min blivande är 21 samt 26 år gamla. Vi gifter oss 11 december 2013. Snart 2 månader kvar!! Vi ska ha ett litet borgerligt onsdagsbröllop tillsammans med släkten, med "champagnemingel" efteråt. De mesta här verkar satsa på lite större bröllop? Finns det någon som planerar nå liknande som jag?
    välkommen och inte långt kvar för dig! :)
  • Äldre 17 Oct 09:39

    vad fina ringar alla har! här kommer mina,
    den översta är vigslering  i vitguld med diamanter på sidan och en topas i mitten, och den understa är min förlovningsring vanlig i guld med 17 st diamanter, har tittat runt här på bt och sett att den är ganska vanlig fast som vigselring,

    mina två passar ju som sagt inte alls ihop men jag blev så kär i vigselringen så jag var tvungen att köpa den, funderar på om jag ska smälta ner förlovningsringen sen och göra ett nytt smycke, kommer antagligen köpa en tunn vitguldsring till min vigselring sen. 




    inefattningen av topasen är så cool så denna är för att visa hur dne ser ut från sidan då det är en vädigt utståeende ring, den var ganska dyr men jag tänkte att ringen ska man a hel livet istället för alla som lägger massa pengar på sin klänning så la jag pengar på ringen :)
  • Äldre 20 Oct 20:24
    nouvou skrev 2013-10-18 07:19:17 följande:
    Jo, det är en enkel klänning som säkert är lätt att sy om, jag skulle nog kunna göra det själv till och med, men nja, jag vet inte.. Tror inte jag vill det.

    Vilken festlokal är ni andra inne på? Någon som har bokat något än?
    Vi hade tänkt att hyra en lokal lite utanför stan här, lite lantligt, ha supergod hemmagjord buffe gjord på bra råvaror, alltså väldigt lyxig mat ändå trots att det skulle varit hemmagjort. Vi ville ha en lång mysig middag helt enkelt. Men ändå har vi, mest jag, suttit och kollat andra alternativ. I veckan såg jag att en väldigt fin restaurang här i stan, har en festvåning där man kan vara. Dom har verkligen hur god mat som helst, vi åt där samma kväll som vi förlovade oss och det var det godaste jag ätit på länge. Och det var skitbiligt! Billigare än vad vi har räknat på för lokal/mat/dryck på vår ursprungliga plan.
    Så nu velar jag. Hur skönt vore det inte med en lokal mitt i stan och inte behöva fixa nånting? Samtidigt, det känns som det inte lika personligt och mysigt som att ha ett eget ställe. Eftersom vi är så pass få så får vi inte festvåningen för oss själva, om någon annan skulle boka samma dag. Däremot så delas den av, så vi får en egen del så att säga. Hur hade ni gjort? 
    Kan tillägga att alla våra gäster reser hit och kommer bo på hotell, och hotellet ligger 200 meter från restaurangen. Den andra lokalen ligger ca 2 mil utanför stan.. Även kyrkan ligger mitt i stan.
    vi har bokat en bit utanför stan men kommer ha vigseln på samma plats så det blir inget åkande för gästerna, jag tycker absolut ni ska köra på resturangen det kommer säkert underlätta på själva dagen, iof kan jag nog inte säga något då vi kommer köra på egen buffe för att det ger en större möjlighet att själv bestämma över maten :)
  • Äldre 21 Oct 16:32
    Jempaa skrev 2013-10-21 14:57:34 följande:
    Här kommer en till! Jag är född 91 & min sambo 92. Vi förlovade oss 6/9 i år, efter många månaders pikar från mig tog jag beslutet och frågan i egna händer och fick ett JA! :) Vi har dock valt att vänta med bröllop till 2016 då det (enligt oss) känns lite för tidigt just nu och vi vill hinna spara pengar och få det precis som vi vill ha det! Vi har varit tillsammans i snart 4,5år och sambos i snart ett år!
    välkommen :)
  • Äldre 24 Oct 19:12

    Vi funderar starkt på att rymma istället, Vilket känns lite sent påtänkt när vi planerat så mycket och gjort ganska många inköp. Men det känns riktigt rätt att det bara ska handla om oss två. Jag tror att det kommer bli så mycket runtomkring annars så vi tänkte gifta oss på alla hjärtans dag och sen nästa dag åka utomlands i en eller två veckor :)

Svar på tråden Fler födda på 90 talet som skall gifta sig