Nyfiken gul , nu fru skrev 2014-02-18 20:27:50 följande:
beror väl på hur stort bröllop ni har o vad som ska göras dagen före?
Bröd kan ni baka långt i förväg och frysa ner.
Paj kan ni göra 1-2 dagar i förväg - vem ser till att dom stansas ut och hamnar på brickor? Vem har tiden snarare.... ?
Tillbehören ska mecklas ihop och ställas ut.
Rostbiff -ska den köpas färdig eller gör ni stora köttbitar själva i ugn? Bara en rostbiff man gör själv tar ju 2 timmar i ugn ca.... det blir många timmar om ni ska göra kött så det räcker...
potatisgratäng kan göras dagen före och kylas ner
sallad kan också göras dagen före.
Det är till ca 35 vuxna och kanske 5-6 barn. Ja, vi tänkte ju göra det mesta dagen före, sedan kommer vi ha två personal som sätter ihop, ställer fram osv. Vi funderar dock på att hoppa förrätten och göra ett tilltugg istället, då det kommer bli en del mingeltid innan middagen och folk säkert hinner bli småhungriga. Enda problemet är kylplats i lokalen, den är inte stor.. men vi måste ju lösa det på nåt sätt! Tack för svaret :)