• Äldre 1 Sep 20:52
  2697 visningar
  4 svar
  4
  2697

  När har ni haft era största poster att betala?

  Vi har planer på att gifta oss om knappt ett år och jag tänkte man kunde öppna ett nytt konto på banken för "öronmärkta pengar". Vi har insett att man aldrig kommer få tiotusentals kronor över till att lägga på ett bröllop så därför är det ju bättre att föra över lite varje månad. Det finns ju konton som ger högre ränta om man låser pengarna. Kan det vara lönt att göra det? Och om man låser dem, hur längre vågar man göra det? Tänker att små löpande kostnader så som inbjudningskort etc kommer vi ju betala direkt från "vanliga" kontot... Men när "brukar" man betala för lokal, mat etc??? Är det i precis anslutning till bröllopet? För om vi gifter oss tex i augusti kanske man vågar låsa pengarna till iaf juni, eller?

 • Svar på tråden När har ni haft era största poster att betala?
 • Äldre 1 Sep 23:00
  #2

  Ok men då borde det ju inte vara någon fara att låsa pengarna fram till i sommar... Det kanske inte lönar sig men tror det ändå kan vara bra så man vet att de pengarna finns där i sommar...en grej mindre att oroa sig för.

  Vi har gott om pengar sparade i fonder som vi kan sälja om tex pannan skulle krascha och vi skulle behöva punga ut 50 000 men vill inte plocka av dessa för "nöje", alltså bröllop.

Svar på tråden När har ni haft era största poster att betala?
Logga in
Bli medlem