• Alyllyra

    ditt bästa fest tips!

    Ekorren skrev 2013-10-08 21:07:57 följande:
    Det gick ju något tv-program för något år sedan där det var par som tävlade mot varandra. Paret fick inte se varandra och hade en skylt med varje namn i paret. De fick frågor som tex "vem lagar bäst mat", "vem stökar ner" och "vem är mest romantisk" och de fick bara poäng om de höll upp samma skylt. Någon som vet vad jag pratar om? Det kan iaf vara lite kul att göra med brudparet tänker jag, funderar på det till oss, men det kräver såklart att någon annan skriver frågorna :)
    Mina systrar gjorde nått liknande för oss under festen, vi hade varsin av varandras skor som vi höll upp. Tror att den allmänt kallas för "skoleken".

    Några kompisar ordnade också en kul lek där de ställde frågor om oss till de andra gästerna och vi skulle på förhand välja vad vi trodde att gästerna skulle svara. Alltså inte vad som var sant utan vad vi trodde att de trodde... Det blev jätteroligt tyckte vi och det visade sig att våra gäster känner oss väldigt bra.

    Annars tror jag som Lilo84, en riktigt bra toastmaster är A och O för att få en smidig fest. Våra var fantastiska och varvade talarna bra så att det inte blev 8 familjemedelmmar i rad och sedan en kompis som sjöng en sång, utan mixat med tal, sång, lekar. Och sen var ju våra familjer och vänner helt underbara och bjöd både på roligheter, allvar, gråt och skratt i sina framträdanden. Men det är ju inget sånt man som brudpar kan styra över

    Men fundera på vad som är personligt för er och försök få med det på något sätt. Vi hade tex GinTonic som fördrink eftersom vi båda älskar det, en tårta som såg ut som en spelplan eftersom vi är tokiga i brädspel, musik som vi älskade osv. Allt det gjorde ju att gästerna trivdes. Var inte rädda för att vara lite annorlunda! 
Svar på tråden ditt bästa fest tips!