Inlägg från: Anonym (Fundersam) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fundersam)

    Hur stor press kan man lägga på sin tärna?

    Jo som titeln säger, hur mycket kan man begära av sin tärna. Det kan ju förstås vara så att beroende på bröllopets storlek kan det ju skilja på mängden arbete men ändå.


     Har själv nämligen varit tärna där jag fick ett helt A4 fult med saker jag förväntades göra!!! Jag var så klart glad och ville så gärna vara hennes tärna (kan tillägga att vi varit bästa vänner i 6 år) så jag gick in i detta med glädje.


    Sedan kan man väl tillägga att jag då såklart kommer förvänta mig lite av samma engagemang och glädje när jag frågar henne om något (typ hälsa på eller träffas) när hon sedan är gift! Jag la ner hur mycket tid och pengar som helst på detta bröllop och sedan fick inte mer en litet tack, för att sedan vara lika med noll!


     Nu när jag skall gifta mig har jag valt en vän till mig, och sagt att det enda jag vill att hon gör är att stå med mig framme i kyrkan, hjälpa mig under dagen (typ få på klänningen) och om hon nu vill, fixa en möhippa. Jag anser att detta inte är så mycket.


    Så hur är era åsikter gällande hur stor press man kan lägga på sina vänner. Jag är själv jätte arg över då när jag var tärna att jag inte sa ifrån tidigt, så jag inte behövde bli sårad. Men sedan måste en tärna kunna ställa upp när det behövs.


    Vart går gränsen!

Svar på tråden Hur stor press kan man lägga på sin tärna?