• Tessa

    Min tärna verkar bara tycka det är jobbigt!

    Anonym (:() skrev 2013-09-10 13:12:04 följande:
    Fattar hur du känner. Min SYSTER ville ha betänketid om hon verkligen ville vara min tärna...efter två månaders betänketid sa jag till henne att jag valt en annan istället eftersom hon inte sagt något..."bra" fick jag tillbaks som svar på det. trist som fan!
    Jättetråkigt såklart, men hon kanske inte är så intresserad av bröllop egentligen. Och sådana saker får man acceptera, även från sin syster. Hon kanske var rädd att såra dina känslor och ville inte säga "nej" rakt ut, men kände sig troligen obekväm i tanken på att vara tärna.

    Det kan ju vara många anledningar till att tärnor blir stressade. Kan vara andra saker som pågår i deras liv. Jag tror det är superviktigt att samla alla inblandade (tärnor och toastmaster/madame) och gå igenom vad tanken är, förväntningarna och deras uppgifter. Att vara konkret tror jag hjälper mycket. Och att de får träffa varandra i förväg, speciellt om de inte känner varann sen tidigare.

    Sedan är det så att alla inte gillar att stå framför folk. Även om de flesta blickarna riktas mot brudparet så känner många sig uttittade i den sitsen. Jag känner flera som aldrig skulle vara tärna eller marskalk av just den anledningen.
    Herrgårdsbröllop 1 Augusti 2015. Old Hollywood goes Countryside.
Svar på tråden Min tärna verkar bara tycka det är jobbigt!