Inlägg från: Blivande Brud 2014 |Visa alla inlägg
  • Blivande Brud 2014

    Femtvådieten

    hade min första fasta dag idag. oj vad mycket bättre det gick än jag trodde. är så pepp på detta nu! kul att man ockå lär sig hur man äter rätt och att det inte bara handlar om banta banta banta! Flört lycka till allihopa!

  • Blivande Brud 2014

    kört i 2 veckor och tappat 2 kg. för mig handlar det inte enbart om att tappa vikt. man lär sig så otroligt mycket om hur man bör äta! man blir mer medveten om vad saker och ting innehåller. man läser förpackningarna mer nogrant. jag hoppas komma ur det här lite smalare och mycket klokare. min största svaghet är sötsaker. godis, choklad, kakor. jag har inte ätit en godisbit, chokladbit eller kakbit på 2 veckor. det är rekord för mig! Glad idag är min fastedag. åt ingen frukost. lite sallad till lunch och 2,5 dl blomkål och brocolli soppa. funkar fin fint för mig hittils :)

  • Blivande Brud 2014

    aa asså soppan var middag hihi

     


    Blivande Brud 2014 skrev 2013-09-09 18:59:04 följande:
    kört i 2 veckor och tappat 2 kg. för mig handlar det inte enbart om att tappa vikt. man lär sig så otroligt mycket om hur man bör äta! man blir mer medveten om vad saker och ting innehåller. man läser förpackningarna mer nogrant. jag hoppas komma ur det här lite smalare och mycket klokare. min största svaghet är sötsaker. godis, choklad, kakor. jag har inte ätit en godisbit, chokladbit eller kakbit på 2 veckor. det är rekord för mig!  idag är min fastedag. åt ingen frukost. lite sallad till lunch och 2,5 dl blomkål och brocolli soppa. funkar fin fint för mig hittils :)

Svar på tråden Femtvådieten