Inlägg från: jimmyojennifer |Visa alla inlägg
  • jimmyojennifer

    Har Ni bra eller dålig relation till Era svärföräldrar?

    Min svärmor finns tyvärr inte längre i livet utan dog strax innan jag och min man träffades =( jag saknar ofta att ha en svärmor, däremot har min man en moster som har fått rollen " Stand in svärmorsa" hon är underbar på alla sätt som går. Vi messar och pratar ofta och jag skulle nog säga att jag kan prata med henne om det mesta. Nu bor vi väldigt många mil ifrån varandra så vi ses sällan, men bodde vi närmre skulle vi nog ses oftare.


    Min svärfar och jag har absolut inget gemensamt förutom min man =) Min svärfar är en go glad gubbe på 60 år som gillar att snickra och titta på fotboll. Även han bor många mil ifrån så när vi ses bor vi alltid hos honom. Jag känner mig som hemma där och vi har en god relation. Vi kan titta på tv och snacka lite skit om min man är iväg när vi är där. Vi hjälps åt med mat och skojar med varandra. Men det tog oss ett tag att komma dit, vi hade väldigt svårt för varandra i början för att vi var så himla olika. Så vi byggde oss en relation som fungerar för oss båda och där vi mår bra.
    Min svärfar förtjänar sin son, min man förtjänar sin pappa och mina framtida (första kommer snart =P) barn förtjänar sin farfar.
    Saker är inte alltid som man vill eller väntar sig, men om man lägger manken till kan det bli riktigt bra. Vår relation flyter på naturligt nu och det är väldigt mysigt att ha en go, glad svärfar som ställer upp och finns där.


    Framtiden är den du själv skapar
Svar på tråden Har Ni bra eller dålig relation till Era svärföräldrar?