Inlägg från: Principisessan |Visa alla inlägg
  • Principisessan

    Har Ni bra eller dålig relation till Era svärföräldrar?

    Tror den sortens relation är hyfsat ovanlig. Dock väldigt vanlig i amerikanska romantiska draman/komedier. 
     
    Jag har aldrig träffat mina svärföräldrar. Min mans mor är rätt knepig minst sagt och har någon gång för många herrans år sedan sagt upp kontakten med sin egen son. Hon har inte heller velat ta upp kontakten med honom så efter x antal försök så gav han upp. Visst, det är trist att inte träffa hela hans släkt som inte är särskilt stor, och min släkt är ju enorm där alla pratar och umgås med alla. Inte varje dag kanske, men ändå.
    Samtidigt som det är trist att det är som det är, så är det ju framförallt för min mans skull. Med tanke på hur svärmor är som person så är det nog ingen jag tror skulle på något sätt berika mitt liv. Snarare om de hade kontakt helt plötsligt så skulle det ju vara väldigt svårt att inte fråga om det hela med att hon sade upp kontakten och varför och allt. Och det är ju inte min sak.

    Mina föräldrar bryr sig om min man, och mig. De bjuder gärna över oss, inte var och varannan dag men vi är välkomna när vi vill. Och de kommer gärna och hälsar på. Dock har de aldrig umgåtts själva på tu man hand med min man. Det faller sig bara naturligt att vi umgås tillsammans. 

     

Svar på tråden Har Ni bra eller dålig relation till Era svärföräldrar?