• daniiel

    Porträttbilderna innan eller efter vigseln?

    Jag säger varken bu eller bä. Det ena är nog inte bättre än det andra. Man måste göra som man känner för och som passar ens dag bäst.

    Vi hade vigsel redan kl.13 på dagen och att då dessutom hinna fotas före hade varit nästan omöjligt. Jag var just så pass i tid till kyrkan.

    Vår festlokal hade vi inte tillgång till heller förrän kl.17, så inga gäster kunde åka dit direkt efter vigsel (klara ca kl.14). Vi hade dock tur, för många av gästera (alla förutom 3) bor i samma stad som vi och som bröllopet var i, så dom kunde åka hem eller göra annat. Många passade på att åka hem och byta om, lämna barn till barnvakt, fika tillsammans med släkten och våra vänner hade en liten förfest. Många av dom äldre passade på att åka hem och vila lite, så dom skulle orka en stund längre på kvällen.

    Plus att vi kände att det var roligare att fotas som man och fru, när det var på riktigt så att säga. När vi var avslappnade och alldeles nygifta :)

    Att fotas efter vigseln passade alltså oss bäst, men det betyder ju inte att det passar alla andra bäst. Det finns helt klart både för- och nackdelar med båda alternativen tycker jag. Speciellt beroende på resterande upplägg av dagen.


Svar på tråden Porträttbilderna innan eller efter vigseln?