• Chicita

    Personlig tipsrunda, bra eller tråkigt?

    Det beror på...

    Om man ska avbryta något för att gå en obligatorisk tipspromenad (ofta på gräsmattor eller grusgångar i högklackade skor som inte direkt är avsedda för sånt) så kan det vara riktigt irriterande och störande.
    Men om det är frivilligt och som lite tidsfördriv när man väntar - och genomtänkt i både frågor och placering av rundan så kan det vara kul.

    Men största frågan är vad era gäster är för typer.
    Brukar dom gilla sånt? I så fall gör dom det säkert nu också. Men om dom inte gillar lekar, tipspromenader och såna grejor annars så lär dom väl knappast göra det bara för att det är ett bröllop heller Flört 
    Så försök tänk dig in i hur era gäster normalt sett skulle reagera och tänka så har du nog ditt svar Solig 

  • Chicita
    niriel skrev 2013-08-15 15:53:24 följande:
    Hm. Vi hade en inte allför seriös tipspromenad som ledde gästerna från den plats där vi hade fördrink/mingel/brudskål och upp till själva festlokalen. Men det var frågor i stil med: 

    Vilken fot är oftast störst hos en människa?


    1. Höger


    X. Nej... vänster


    2. Nej! Vänta... det är nog höger i alla fall.

    Vilket är precis vår humor (jättejättejättedålig). Men det var väldigt uppskattat, kanske framför allt att det ledde någonstans och inte "bara" var en rundslinga att gå.. 


    Precis den hade vi också... Vår var bara förberedd men inte uppsatt för vi var inte säkra på att vi ville ha någon.
    Men efter middagen (i pausen innan tårtan) så skickade toastmastern ut en kille att sätta upp alla frågor för han hade märkt både på andra och sig själv att en bensträckare skulle sitta fint just då Flört 
    Så det blev lite halvimproviserat. Men den är ju jätterolig Glad 
Svar på tråden Personlig tipsrunda, bra eller tråkigt?