Inlägg från: Fjärilen |Visa alla inlägg
  • Fjärilen

    Hur många tärnor/marsalkar/näbbar har ni i brudföljet?

    Min syster var min tärna. Hittade hennes klänning först, så det var det första som köptes till bröllopet. Den var gammal turkos. Hon hade även ett grått band under bysten.

    Min mans äldsta vän vara hans marskalk. Till honom så köpte vi en likadan tuskos slips som till min man. Sedan bad vi honom att ta på sig sin kostym och det blev himla bra för den var mörkgrå precis som bandet på min syster klänning.

    Vi gifte oss i Italien och våra vänner tog med sin 7 åriga dotter som självklart var inbjuden med. Hon har varit ensamt barn i vårat kompisgäng, så vi frågade henne om hon ville vara bruddnäbb så att hon skulle kunna känna sig delaktig i vårt bröllop, vilket hon jätte gärna ville vara. Till bruddnäbben så syddes en vit klänning upp.

    Skor och frisyr valde alla själva. Blommorna blev kanske inte riktigt som vi hade tänkt oss. Jag hade rosa rosor (inte enligt plan), tärnan hade en bukett med brudslöja. Bruddnäbben undrade om hon fick kasta rosenblad framför oss. Hon hade övat medan vi gjorde iordning oss. Så det fick hon efter det var det hon ville :) Min make och hans marskalk bröt vi en olivkvist ifrån ett träd och stack i kostym fickan.

    Så här såg vi ut:


Svar på tråden Hur många tärnor/marsalkar/näbbar har ni i brudföljet?