Inlägg från: Milli |Visa alla inlägg
  • Milli

    Hur många tärnor/marsalkar/näbbar har ni i brudföljet?

    Våra döttrar kommer vara våra näbbar och ska gå med varsin korg med rosblad och sprida ut, de är då 2 & 3år så jag hoppas de fixar de någorlunda, annars blir de som de blir :)

    Sen ska vi ha 3 tärnor, mina bästa kompisar (gamla klasskamrater) och är de jag känt längst här i värmland. De ska ha rosa likadana klänningar. 2 av dom betalar de själva eftersom de tjärnar bra mycket mer än vad tom jag och mannen gör ihop (de ville själva stå för dom) och dne tredje har vi sagt att vi betalar för och att hon får den i present dels för att hon är mammaledig men också som tack för att hon hjälper mig med hår och smink..  

    Sen ska vi ha en bestman vilket är makens bästa kompis som han känt sedan de var riktigt små, de har också gått i samma klass så de är alla lika gamla som oss :) Han ska bara ha skjorta och slips. Tror att vi köper de till han.. Har inte ens frågat han om han vill vara bestman än men han är gudfar till vår minsta dotter (min m2b är även gudfar till hans dotter) så hoppas på att han säger ja till detta också :) 

    Vi ska köpa buketter och väskor till tärnorna, och blomma till bestman men annars vet jag inte om vi ger något mer.. 

Svar på tråden Hur många tärnor/marsalkar/näbbar har ni i brudföljet?