Inlägg från: xMariax |Visa alla inlägg
  • xMariax

    Hur många tärnor/marsalkar/näbbar har ni i brudföljet?

    Vi kommer att ha 3 tärnor och 3 marshalker.. Tärna 1 
    Barndomsvän till mig, hon (och en gemensam vän till oss) är den som känner mig bäst förrutom min blivande man. Henne valde jag för att hon vet exakt hur jag funkar, vi har alltid kul ihop och hon kommer nog kunna stötta mig ordentligt genom det hela. (21 vid bröllopet)

    Tärna 2 
    Min svägerska. Jag ville ha med henne dels för att hon är syster till min blivande och dels för att hon och jag är väldigt lika. Detta innebär däremot att vi ofta tjafsar, men jag ser henne nästan som om hon vore MIN lillasyster. Hon verkar se upp till mig och vi pratar om allt med varandra, det känns skönt att hon vågar komma och prata med mig. (19 vid bröllopet)

    Tärna 3 
    En av mina närmsta vänner, hon är ett väldigt bra bollplank precis som mina andra tärnor, men tar över lite väl mycket ibland.. Hon är den mest entusiastiska av dem och hon följde med när jag provade klänningar första gången. (18 vid bröllopet)

    Angående klädsel 
    Tanken var först att vi skulle betala deras klänningar och buketter, men av olika skäl så har vi blivit tvugna att skära ner på budgeten så de ville betala dem själva. Vårat ända önskemål var att de skulle ha klänningar som var blå. Men tärnorna har själva kommit överrens om att de ska köpa likadana klänningar eftersom att de vill matcha.
    Buketterna köper vi fortfarande och skor/hår bryr vi oss inte så mycket om.

    Marshalk 1 
    Min blivandes bäste vän och även en god vän till mig (genom m2b) han var ett självklart val för min blivande eftersom att de är så nära. (22 vid bröllopet)

    Marshalk 2  
    Min blivandes kusin och mycket nära vän till oss båda. (18 vid bröllopet)

    Marshalk 3 
    Min blivandes kusin och mycket nära vän till oss båda. (15 vid bröllopet)

    Angående klädsel 
    Vi har bara kravet att de ska vara någorlunda uppklädda, så kläderna får de fixa själva. Vi kommer köpa matchande slipsar/kravatter till dem. 


Svar på tråden Hur många tärnor/marsalkar/näbbar har ni i brudföljet?