Inlägg från: Förälskade |Visa alla inlägg
  • Förälskade

    september 2014

    Åh jag börjar bli nervös på riktigt nu. Ska ordna med min blivande morgongåva på måndag. Han ska få en klocka och så ska han få en secret box/boudoir. Tänkte få med klockan i bilderna oxå på något snyggt sätt. En väninna ska följa med och försöka lugna mina nerver han som ska fotografera är en vän med studio så det blir ju inte som om en främling gör dett. Och underkläderna jag har köpt är inget "naket" om ni förstår vad jag menar. Vad ska ni ge om ni nu ska ge varann morgongåva?

  • Förälskade

    Alldeles för få veckor kvar! Mindre än 50 dagar och ja...festhäftet är färdigt (på datorn iaf) tänkte ha med bordsplaceringen i det men jag reder inte ut det så det får helt enkelt vara. Det jag har med i festhäftet är enkelt:

    "Regler" sådana roliga
    ordlexikon med dem olika dialekterna
    sånger
    och slutligen ett tack till dem som hjälpt till inga namn nämnda så inga glömda :)

    Tycker ni det fattas något? Funderade på presentation av gästerna men det blir svårt att beskriva dem på ett roligt och värdigt sätt om ni förstår vad jag menar.

    Imorgon ska jag inhandla tyget till tärnornas klänningar, lite nervöst kan jag säga då mitt mönster till dem inte är klara, men lite extra så löser det väl sig.

  • Förälskade

    Tänkte lägga in vem som är toastmaster/värdpar men vet inte hur det skall läggas in eller vart. Vårt festhäfte innehåller mest bara "skoj" då vi kommer ha buffé och skippar ju då menyn. Så mycket man vill få med och göra rätt.

  • Förälskade
    snowstars skrev 2014-08-04 21:06:36 följande:

    Vi kommer också ha buffé, men även förrätt och efterrätt så därför har jag lagt in det. Skulle dock vilja ha några roliga namn på maten. För något år sen var det en brud här som hade döpt en rätt till "Friande Jakob" eftersom hennes blivande hette så.. 

    Ja, det är svårt. Men när det gäller festhäftet finns det nog varken rätt eller fel. Det går inte att göra typ en ruta där man kan skriva "kvällens toastmaster/par är X. Kontakta dem om du vill hålla tal, spexa eller göra något annat kul"? Till exempel. 


    I inbjudan så stod ju toastmastern med men folk verkar inte ha läst igenom det ordentligt :/ Men jag har lagt in det nu så det får vara som det är :)

    Vet inte om det bara jag som är lite dum lr vad men vill ge ett TIPS!
    Skriver ni ut på kartong/glansigare papper så låt dem inte nudda varann! Har fått kasta 10 omslag till festhäftena då dem skrevs ut, hamna på varann och sudda ut bläcket som tar extra lång tid på sig att torka på sådant papper.
  • Förälskade

    Jag är så chockad över hur fort tiden faktiskt går! Jag känner stress och panik och samtidigt svävar jag runt på små fluffiga rosa moln. Är sjuk från arbetet pga av min rygg, uppsökte VC igår och fick tabletter och beodring om att stanna hemma och ta det lugnt. PERFEKT! tänte jag som ville fokusera på allt jag kan ska och måste göra till bröllopet. Tji fick jag, tabletterna jag fick är så starka att jag inte är klar i huvudet. Min vanliga tur!?

    Har kommit på en sak, att om man inte är så duktig på datorer och programmen som jag har gjort häftena i så kostar det nästan mer att göra det själv än att beställa. Är inne på tredje patronen till skrivaren nu. Hoppas bara att det räcker till vigselprogrammen med. Men hade jag vetat det innan så hade jag nog beställt, även om det faktiskt blir finare och personligare att göra själv.

    Nu har jag bestämt mig för att försöka hålla mig borta från tabletterna i några timmar så att jag kan göra klart festhäftena idag. Håll tummarna för artt min rygg klarar det ;)

  • Förälskade

    September2014, gud vad roligt! Jag längtar och fasar till min! Mina älskade tärnor har hotat med ar ju värre bridezilla jag blir desto värre blir min hippa ;)

    Jag är äntligen klar med alla festhäfte natt! Imorgon kommer jag droga mig med tramadol igen så då blir inget gjort! Haha...kan inte mer än skratta åt allt...

  • Förälskade

    Ja, jag har tärnornas klänningar kvar, vigsel programmen och speglarna som jag ska skriva kärlekscitat på. Klänningarna är det som kommer ta längst tid och det är inget jag kan ta itu med just nu. Men det ordnar sig :) Har fått osa ifrån alla nu. Min farbror ,med familj tänkte bara åka ner på vigseln då vi inte vill ha barn. Men sa att mina kusiner fick komma med ändå, tycker inte dem ska behöva köra 4 timmar enkel resa för att gå på en vigsel på 30 min. Och mina kusiner är ändå i tonåren så.

  • Förälskade

    Känner mig så produktiv idag! Har gjort klart mönstret, klippt ut det i tyg och overlockat alla kanter till en utav tärnornas klänningar. Kommer sy ihop det imorgon och förhoppningsvis bli så gott som klar med den. Vet om att dragkedjan kommer ta tid, ser problem med spetstyget då det inte är roligt att arbeta med. Men jag löser det eftersom, känns skönt att bara ha kommit så här långt :)

    Vem/vilka är det som gifter sig först nu i september? Hur känns det för er?

  • Förälskade

    Just nu sitter vi och väntar på prästen som ska komma, nu. Men hon tycks vara sen...vad gick ni igenom när ni träffade prästen?

  • Förälskade
    Ninisen skrev 2014-08-18 17:22:16 följande:
    Vi har haft kontakt med prästen via mail. Det vi gått igenom är: musikval, psalmer, solon (när under ceremonin), val av bibeltexter och vilka formuleringar vi önskar att prästen ska använda sig av. En hel del bitar är ju "valbara" och vi framförde våra önskemål. 
    Gick väldigt smidigt, det enda jag är en aning fundersam kring är att vi inte kommer att ha möjlighet till att "öva" på var alla i brudföljet ska ta vägen. Men jag har ju gjort det en gång innan så jag får försöka informera de andra.

    Hoppas att mötet gick bra och att ni fick igenom era önskemål. Annars är det bara att protestera hos kyrkoherden och be om en annan präst. Visst är det prästens gudstjänst, men idag är man ju mer "kund" i kyrkan och kan ställa högre krav!
    Hon dök upp och kändes bra. Nu är det avklarat iaf :)

    Sitter och klär om mina engångskameror nu så att jag slipper färgglatt kartong runt dem.
Svar på tråden september 2014