Inlägg från: Pykkis |Visa alla inlägg
  • Pykkis

    september 2014

    Hej!

    Vi planerar att gifta oss i Lysekil någon gång i september beoende på lokal och kyrka. Vi ska gå igenom lite mer noggrant ikväll. Har skickat ut offert-förfrågningar till restauranger där nere för att få en prisuppfattning. Min mamma och blivande svärmor ha erbjudit sig att laga maten men jag vet inte om jag gillar det. Maten skulle absolut bli toppen men då skulle de stå i köket mestadels och ha maten att tänka på under bröllopet.. Vill ju ha varm mat då det kan vara lite kyligt i september, speciellt vid kusten!

    Har gjort en budget men den är lite väl i saftigaste laget.. 69.000:- Så vi ska försöka revidera den, visst vill vi ha ett strslaget bröllop men att slänga ut nästan 70.000 kr på en dag känns lite "onödigt"?

  • Pykkis

    Idag bokade vi kyrkan!! Så den 20:e sept 2014 blir jag fru (varför kan det inte låta lika fint som wife?)! Var lite tveksam ang tiderna. Vi bokade kl 15:30..Lokalen ligger på gångavstånd. vi har tänkt fotograferas innan. Tror ni det blir försent? Ingen av gästerna kommer från Lysekil utan alla reser så vi tänkte att de som reser långt kan åka samma dag och slippa boka hotell 2 nätter!

  • Pykkis
    Förälskade skrev 2013-10-15 10:16:17 följande:
    Gästlistan är verkligen hemsk, vår budget gör det ännu svårare då det är ca. 10"personer i min släkt bestående av kusiner, respektive och moster som jag inte träffat på fler flera år. Men däremot så brukar vi ses vid bröllop och dop. Det är det som gör att vi ses. Budgeten nu säger att vi inte kan ha så många och det är mina kusiner som stryks istället för vännerna. Min lösning för tillfället är att skicka save the date till dem jag är 100% säker på och sen när det är dags för inbjudan får jag se om budgeten eller känslan om att bjuda dem har ändrats.
    Jag har samma problem! Vi har båda stor släkt, vi är nu uppe i 90 pers! Vilket blir dyrt då maten kostar 825/pers.. Massor av kusiner/fastrar/farbröder som vi aldrig träffar..Vet inte hur vi ska göra!
  • Pykkis

    Skit också!! Sviten vi tänkt boka är upptagen, likaså i princip vartenda hotellrum i hela området :(

  • Pykkis
    Förälskade skrev 2013-12-02 14:46:34 följande:
    marolo skrev 2013-12-02 10:58:13 följande:
    ja verkligen hur fin som helst! vilken tur du har som får gifta dig i en så gammal och fin klenod :)
    Tack :) Jag är verkligen överlycklig över att få ha den!  Frågan är bara hur vi ska få den till Landskrona, den är skänkt till Visby Domkyrka men min far har lovat att ordna det på något vänster. Jag och mitt kontroll behov vill bara veta hur! Sen så ska jag hitta en bra frisyr oxå, vill även ha slöja nämligen. Och min frisör sa att min hår bör vara uppsatt för att det ska bli någon stabilitet men då får det inte bli någon stor uppsättning eftersom jag vill ha slöjan gåendes från kronan, alltså inte uppsatt under knuten.
    Ja det är inte lätt med att få ordnat allt!
  • Pykkis

    Jag har 65 F eller G och tycker det är så svårt med BH! Tror inte tt det freeBra fungrerar på mig... Som tur är så har jag snörning i ryggen på klänningen så den går att dra åt under bysten så den lyfts ;)

    To Do-list:

    -Kostym till blivande mannen
    -Sjömanskläder till barnen
    -Beställa ringen
    -Provsmaka meny
    -Spika låtar i kyrkan
    -Spotifylista till festen
    -Provuppsättning hos frisören
    -Köpa dekortioner och små detaljer

    Sen självklart bordsplacering osv men det ligger längre fram när alla har osat!

    Tänkte på det här med bröllopsresa, vi vill åk utan barnen. Får de gå på dagis fast vi har semester?

Svar på tråden september 2014