• vårbrud2014

  ljusrosa brudklänning eller inte?

  bröllopets tema är vitt & rosa. Romantisk, fint slottsbröllop. Kan man då ha ljusrosa klänning och ex vit bukett? eller ska man vara mer ordinär och köra vit fin brudklänning och kanske ljusrosa bukett samt rosor i ljusrosa i håret? Samtidigt kul och inte göra som alla andra!? hör gärna vad ni tycker!! kramar från en rosa älskande blivande brud!{#emotions_dlg.flower}

 • Svar på tråden ljusrosa brudklänning eller inte?
 • vårbrud2014

  fast lovar min blivande make att han kan va svart med lite rosa, haha!


 • vårbrud2014

  eller denna som jag är väldigt kär i. Blir fantastiskt fin på: (alfred angelo). SKulle ju kunna sätta ett rosa brett band i midjan också kanske?


 • MerlonaZ

  Ljusrosa är ju snäppet coolare än en vanlig vit, i min mening. Den vita du länkade till var dock galet fin, den med. :) Men tänker som du - kanske roligare att inte göra som alla andra? ^^

 • FruW

  Kul att ni tänker lite "utanför lådan" och vill göra något annorlunda! Jag tycker att vitt är en rätt tråkig färg och därför håller jag med om att ljusrosa vore snyggt, i alla fall om det är en så svag nyans som den klänningen du visade. Att färgchocka med knallrosa kanske inte riktigt går hem hos alla, men det kan man naturligtvis också göra :) Är din blivande man också förtjust i rosa? Isåfall tycker jag att ni ska göra som ni själva vill, och inte som alla andra. Ni ska ju känna er fina och bekväma på er bröllopsdag!

 • amerika

  Jag är ingen fan av rosa men kan tycka det är jättesnyggt på andra och i rätt sammanhang! Klänningen på skyltdockan var mycket vacker och inte too much, ändå annorlunda. Alfred Angeloklänningen var i mitt tycke lite trist med det helt släta magpartiet, den får du i så fall piffa upp så ett rosa midjeband skulle passa utmärkt!!

  Gillar du rosa och blivande maken tycker likadant, så kör på det!!!

 • Mrs Torkeli
  vårbrud2014 skrev 2013-08-10 22:48:37 följande:
  fast lovar min blivande make att han kan va svart med lite rosa, haha!


  Supervacker klänning!Klart du kan ha rosa klänning!Jag var såå nära att välja en ljusrosa men föll pladask för min när jag provade den(den är lite lattefärgad under spetsen)! 
 • niwen

  Åh jag har med funderat på en ljusrosa klänning, men jag är rädd att jag kommer ångra mig sen. Svårt val, men det rosa dockorna på bilden var superfina!! 

Svar på tråden ljusrosa brudklänning eller inte?