• Js Fästmö

  VIKTNEDGÅNG inför bröllop 2014! Kanske kan stötta varandra:)

  Jag väger ca 64 och är 1.67 men vill helst ner under 60 innan bröllopet. Och få fastare lår och atarkare rygg. Har gått ner 12-15kg beroende på hur man räknar på tre månader med LCHF för ett år sedan men då hamnar man på normalvikt och stannar, jag vill ner mer så nu kör jag pulver. Tränar ca 5 dagar i veckan på friskis med spinning, medel och basjympa, Cross och Step med atyrka. Hoppas fasemej det ger effekt! Sorry för klumpad text, skriver från padden.

 • Js Fästmö

  Är förövrigt inne i en period då jag har fullt fokus, men fokus och motivation går ju upp och ner så just nu kör jag på. :)

 • Js Fästmö
  Trattkantarellen skrev 2013-09-25 21:20:41 följande:
  Jag har gått ner 5kg på 5 v, men idag var jag på stan och kollade lite kläder, och jag kände mig tjock i all jag tog på mig. Ingenting satt bra. Var antagligen bara en sån där dag då allt blir fel, men det kändes deppigt.. Min första tanke på vägen hem var "det är så synd om mig.. Det står en halv Ben&Jerrys i frysen, jag förtjänar nog den idag" Varför funkar hjärnan så? Jag blir ju knappast smalare av glassen :-P

  Bra jobbat!!


   


  Jag försöker med samma bedrift! :) 5 kilo på 5 veckor vore helt okej.


  Men man har ju sina pissdagar, man får verkligen försöka stå emot, hejja dig!

 • Js Fästmö

  Jag är 1.67 och väger typ 64-65, vill gå ner till 60..men skitsvårt men nu försöker jag verkligen stenhårt!!

 • Js Fästmö

  Jag har blivit helt skadad av allt vad vågar och träningsbloggar och kostbloggar heter.


  Förr brydde jag mig inte ett piss om vågen utan var nöjd med hur jag var ändå.


   


  Nu kan jag bli helt nedstämd och känna mig jättetjock om jag går upp ett kilo!


  Dagens samhälle i ett nötskal känns det som.


   


   

 • Js Fästmö

  Hej hej! Du äter i allafall riktig mat, det är bra. :) Har gått åttavdagar på ren kur, det vill säga flytande Allevo. Äter hallon/banashake till frukost, sedan varma soppor som de har till lunch och sen kalla shaker. Har tagit fem vindruvor en dag och lite puffat majs från naturgodishyllan men annars går det bra. Mitt drömmål är 57 kilo, jag hoppas det går, vi får se. :) Är glad om jag kommer under 61 kilo, vägde 65.0 i går, är 1.67 lång. Jag har komplex för fettet runt mina knän, som knävalkar, och jag ska ha en knälång klänning och jag vägrar skämmas på bröllopsbilderna, de vill jag ha uppe med stolthet så det är bara att köra på. Vi får peppa varandra! Tyvärr skriver jag från ipaden så alla vackra radavstånd kommer försvinna och se ut som en klumptext, ber om ursäkt för detta.

 • Js Fästmö

  Betty84 - jag har kört det förr. De första 3-4 man går ner är vätska innan man går in i ketos, de får man oftast tillbaka när man äter vanlig mat. Sist fick jag ner 7 och upp två, sen dess har jag hållt mig där, eller ja, tills jag körde LCHF. Vad mkt handlar om är att se till att om man har haft fel vanor, exempelvis att man tidigare ätit förstora portioner, inte falla tillbaka i gamla mönster. Jag tror många kör en snabbfux och sedan fortsätter i samma spår som innan och då går man upp. :) Jag blir bara slö 3-4 dagar innan jag är inne i ketos sen är jag pigg som en mört. Tränar 4-5 gånger i veckan o är instruktör det går bra ändå. Allt är nog väldigt individuellt.

 • Js Fästmö

  Nu kör jag nya tag igen med start nu. Har hatf dödsfall i familjen och inte fokuserat på något känns det som, men det är bar atat hoppa på pållen igen. :)


   


  Kan också rekomendera LCHF, har fungerat jättebra och lätt att komma in i som livsstil.

 • Js Fästmö
  Sanct skrev 2013-11-07 23:22:54 följande:
  Födde min son för 4 veckor sen och hade då gått upp 22 kg. Första 2 veckorna efter bf gick jag ner 10kg men nu står vågen helt stilla på +12kg trots att jag äter bra och inte unnar mig någonting extra.
  Känns inte alls motiverande och känner mig nere och vill bara trycka i mig massor av godis nu i helgen när det inte hjälpt att vara duktig under 2 hela veckor. Inte gått ner ett endaste gram. :(

  Men kära nån! Det har gått fyra veckor och du är redan stressad över vikten.?! Galning. :)


  Tar det nio månader att gå upp så tar det oftast nio månader ner. Men jag tror lite går av sig själv allt eftersom, fyra veckor är ju ingenting egentligen. :)


   

 • Js Fästmö

  Maddson, gjorde samma som du, på ett år gick jsg upp 25 kilo och såg faktiskt inte det heller. Åt pulver i tre veckor, sen åt jag strikt LCHf, och med LCHF gick jag ner 15 kilo på mindre än tre månader. Sen började jag på friskis och nu väger jag 62-63 o är 1.67 lång. Vill gå ner till 57 men är nöjd med 60.:) Så ge inte upp, det går!

Svar på tråden VIKTNEDGÅNG inför bröllop 2014! Kanske kan stötta varandra:)