Inlägg från: filibustern |Visa alla inlägg
  • filibustern

    Överreagerar jag? (negativa släktingar)

    jo du.. känner igen mig.. när jag berättade så vart det "jaha.. ok". den enda som reagerade vettigt var min äldsta syster som skrek glatt (hördes det som) sen gick det över till tvekande "ja.. jaha.. ok..." som att hon tyckte det var en dum idé... menmen.. 

  • filibustern
    BeatrixKiddo skrev 2013-07-29 22:34:05 följande:
    Jag förstår också till viss del att man kan ha åsikter om att det går för fort (även om jag som sagt egentligen tycker det är brudparets ensak så länge man inte skadar sig själv eller någon annan). Men det är väl just sättet, plus att det är så typiskt för min familj som fick mig att reagera. Varför en enkel och vänlig respons när man kan vara kritisk, missförstå något, eller tjafsa om detaljer liksom. Tungan ute I och för sig borde jag vara van vid det här laget. 

    Det känns i alla fall bättre efter att ha fått skriva av mig.

    filibustern: Kan det vara så att din syster själv blev lite genererad av sin starka spontana reaktion? Det kanske inte var giftermålet i sig som hon tyckte var en dum idé, särskilt om ni inte uttrycker så starka känslor i er familj vanligtvis? Men trist med föräldrarna förstås. 
    ne.. ja tror hon har svårt för min karl. i år på en dansgala så tyckte liksom hon och hennes karl att jag skulle skaffa mig en bättre man. för jag förtjänar bättre. (han är lat kan jag väl lägga till). och just denna syster är duktig på att visa känslor och är inte generad att göra det heller... 

    sååå.. man är väl lite nervös att skicka ut inbjudningarna när den dagen kommer. fast ingen ska då lägga sig i med vilken karl jag ska gifta mig med! :P 
Svar på tråden Överreagerar jag? (negativa släktingar)