Inlägg från: Tessa |Visa alla inlägg
  • Tessa

    Dessert och/eller tårta?

    Hur gjorde ni? Eller hur ska ni göra? Blir det dessert (trerätters) och efterföljande bröllopstårta? Eller har ni bröllopstårtan som dessert?

    Jag är lite inne på förrätt - varmrätt - bröllopstårta och sedan ställa upp ett dessertbord med både sockerbomber och fruktspett så gästerna får plocka själva. Vad skulle ni tycka? Glad 

  • Svar på tråden Dessert och/eller tårta?
  • Tessa

    Jag känner också att det kanske blir lite "kaka på kaka" med dessert OCH tårta. Men ofta kanske det serveras tårta någon timma senare än själva middagen då?

    Om det blir dessertbord/snacksbord så får nog det ställas fram senare. Jag tror också på idén att det ska finnas något att tugga på under kvällen. Det balanserar många gånger folks alkoholintag Flört.  

    Tusen tack för era svar! 

  • Tessa
    Chicita skrev 2013-07-23 12:59:53 följande:
    Vi hade både ock. Men mest för att det ingick efterrätt i cateringfirmans erbjudande och vi ville inte hoppa över den (då den är riktigt god och inte så där "dessert-söt")

    Sen hade vi tårtan någon timme eller något senare efter en bensträckare och toapaus Glad 

    Alla var jättenöjda, men väldigt mätta efter en lång middag med massvis med mat så vi fick massor med tårta kvar.
    Jag hade i och för sig tagit i ordentligt när jag beräknade tårtåtgången och gjort en hel våning mer än jag trodde att det skulle gå åt Flört 
    Bättre att det finns för mycket än att det tar slut! Glad
  • Tessa
    NinaH skrev 2013-07-23 17:17:22 följande:
    Vi kör en ickesöt dessert, ostbricka, och sen tårta. Tror det kan bli för sött om man har sötdessert och tårta för tätt inpå varann. Vår dans börjar efter tårtan.
    Ostbricka älskar jag också! Och det är bra med olika smaker, alltså inte för sött inpå varann. 
Svar på tråden Dessert och/eller tårta?