Inlägg från: litenkaka |Visa alla inlägg
  • litenkaka

    Vi som gifter oss 2015!

    Antligen: vad roligt med sången :) Min blivandes best man har vid flertalet tillfällen lovat mig att sjunga "fulla för kärlekens skull" på vårt bröllop så det har vi påmint honom om ;) tror dock inte han kommer leverera...

  • litenkaka

    Haha ja jag tror säkert han hittar på något annat skojigt :) Han trodde väl liksom aldrig att dagen skulle komma då vi gifter oss ;)


    antligen skrev 2014-09-18 00:08:31 följande:

    Hahaha-på'n bara!

    Man måste ju hålla vad man lovar! Kanske kan han hålla ett tal istället och använda några fraser från den sången?

    Hoppas du kan lirka fram nåt :D


  • litenkaka

    Om någon av er ska ha fotograf i Gbg vet jag en toppenbra tjej! Ska förmodligen boka henne själv till vårt bröllop, som dock inte äger rum i Gbg :)

  • litenkaka

    Jarlholt.com :) Fantastiskt duktig och väldigt prisvärd. Urgullig och trevlig tjej vilket är viktigt för mig som är obekväm framför kameran. Gillar även johanna Majkvist från Varberg som ci tagit familjebilder hos


    Trattkantarellen skrev 2014-09-18 19:30:51 följande:

    Har du någon länk? Jag gifter mig ju i Värmland, men min tärna ska gifta sig i Göteborg nästa sommar också :p


  • litenkaka

    Vi ska ha Håkan Hellströms "Valborg" och förmodligen "all of you" :) Valborg bara MÅSTE vara med om jag kommer gråta floder... I övrigt vet jag inte. Men inget för puttenutt eller gammaldags.

    Känner att musiken ska spegla oss och jag kommer ex bära en enkel och elegant klänning med en sexig twist - ingen gräddbakelse. Vi är bra på att säga att vi äöskar varandra med gester men vi är inget par som går all in på djupa kärleksförklaringar... Och vi är båda över 30 och har levt ett händelserikt liv tillsammans men ändå har kärleken överlevt. Det ska spegla vårt bröllop :) och musiken...


    Emilia skrev 2014-09-19 11:17:19 följande:

    Låter jättefint med orgelmusik! :)

    Vi sitter just nu och funderar på vilka låtar vi ska ha vid vigseln. Har ngn av er andra bestämt detta? Tjejerna vi bokat vill gärna veta detta snarast för att kunna öva in och skriva om. 

    Svårast är ingångsmusik tycker jag. Vill helst inte ha alltför traditionellt. Skulle kunna tänka mig en låt med sång också. 

    Är inne på;

    Thousand Years - Christina Perri

    Men det är så svårt.....


  • litenkaka

    Här är det jag som planerar allt. Om han ogillar något säger han det och då väljer jag något annat. Det han väljer är ett av två alternativ. Och det här är helt Ok med mig :) för jag vet stt bröllop och äktenskapet inte är viktigt för honom, han gör det för att det är viktigt gör mig och det är den största gåvan han kan ge, förutom våra barn. Jag tänker inte sabba ett års underbar planering genom att ha orealistiska förväntningar på min partner, istället accepterar jag att ci prioriterar olika. Så jG njuter av bröllopsplanering och att jag har en man som älskar mig och vill gifta sig med mig för min skull :)


    filibustern skrev 2014-09-21 18:06:03 följande:

    jo precis. egentligen är det ju ingen jättekatastrof.. men liksom, jag planerar ALLT gällande bröllopet, t.o.m så är det jag som har sparat ihop nästan allt vi har ett maxtak på 30 k och jag har ensam sparat ihop 23k. så jag hade hoppats att vi skulle kunna göra NÅGOT tillsammans, även om det är något så "trivialt" som att fara och boka kyrka! han ska ju fixa min bukett själv, så där är vi inte tillsammans och bokar/bestämmer.. festlokalen är ju "bara" byastugan som är granne med gubbens släktingar, och jag tror hans farbror är den som man kan boka hos, så det känns inget speciellt.. nä.. kyrkan var som the big thing för mig. 


  • litenkaka

    Jag har funderat på valborg både i kyrka och som första dans. Har även funderat på att sätta små minispårvsgnar på borden som bordsdekoration haha...vi saknar Göteborg och älskar Håkan ;)


    Elenaproblema skrev 2014-09-22 11:37:18 följande:

    Vi skall också ha Valborg, det är vår absoluta favoritlåt. Vet dock inte om vi skall ha med den i vigseln eller om det skall vara första dansen. 

    Det är så många låtar som vi känner är "våra" så det kommer att bli mycket sådant i spellistan på festen. Och under själva vigseln tänkte jag sjunga How long will I love you med Ellie Goulding till honom. Men eftersom vi inte skall gifta oss i kyrkan så vet jag inte om vi kommer ha någon ingångsmusik eller utgångsmusik. Det får vi spåna vidare på. Vi har liksom ingen altargång att gå ned för. Hur gör man då? Hur tänker ni andra? :)


  • litenkaka

    Haha men vilka idéer! Gå all in! Folk har ju Elvis-bröllop så då kan ni ha Håkan-bröllop! Har tänkt samma tanke just efsm min blivande friade under Valborg på Ullevi i somras :) lite genomgående tema liksom...


    Elenaproblema skrev 2014-09-22 20:26:07 följande:

    Haha ååh vad gulligt! Vi har ju turen att få gifta oss i Göteborg, fast vi nu bor i Östersund. Båda våra familjer bor "hemma" i Gbg och det är där vi är ifrån så skulle aldrig kunna gifta mig någon annan stans. Känns dock som när man bor någon annan stans än "hemma" så blir man så himla patriotisk så vi bara måste älska precis allt med Gbg! Ungefär på samma sätt som när man bor utomlands och blir jättesvensk och älskar Abba. ;) 

    Vi känner dock att vi vill ha en hel spellista med bara Håkansånger på festen, får man det? Haha. Och ha citat lite här och var, typ "jag går inte isär när jag går med dig", kanske ha med en bit av Gårdakvarnar och skit i våra löften.. Känner dock att vi kanske köttar på med för mycket Håkan.. Haha!


  • litenkaka

    Haha vi ska ha "livets heroin" i våra ringar :P När Håkan sjöng "vill EU ha en idiot...." Tog han fram ringen <3


    Elenaproblema skrev 2014-09-22 20:39:32 följande:

    OMG gjorde han? Jävlar i havet vad fint! På tal om Valborg så har vi texten ingraverad i våra förlovningsringar! I min står det Om du vill ha en idiot och i hans står det lägg din hand i min. Så du förstår lite vad jag menar med att Håkanreferenserna kan bli lite mycket haha! Vill ju inte vara en sådan som blir fanatisk! ;)


  • litenkaka

    Åh så pirrig! Vi håller på och "förhandlar" med en jättefin restaurang ute vid vattnet...man kan hyra bara lokalen eller lokal med mat, personal osv... Hoppas!!! Har även skrivit ihop en gästlista <3

Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!