Inlägg från: litenkaka |Visa alla inlägg
  • litenkaka

    Vi som gifter oss 2015!

    Hej på er!

    Var längesen jag kikade in här men så kollade jag brudklänningar på Blocket och tyckte mig känna igen en här från tråden :) hur går det för er? Verkar som många börjat boka en del saker? Vi har ju ganska exakt ett år på oss och just nu står allt stilla då vi väntar svar från restaurangen om vi får hyra den, den är nämligen bara öppen på sommaren. I övrigt börjar bitarna landa så sakteliga och jag har en bra bild av vilken typ av bröllop jag vill ha. Vill dock inte boka något innan lokalen är bokad... Så trökigt att inte få shoppa och boka när tusen idéer virvlar runt :) lanske är tur iofs, så jag inte väljer saker på impuls...

  • litenkaka

    7300:- är ju helt ok :) har hittat en klänning som kostar >20 000:- så är lite sugen på att kanske sy upp en liknande... Söker förresten OFTA på taggen Bröllop på instagram och såg nog dig där ;)

  • litenkaka

    Nu har vi äntligen bokat kyrka och "back up"-lokal... 26/9 2015 smäller det :) längtar!! Hur långt innan har ni andra provat klänning? Tänkte börja leta i februari!

  • litenkaka

    Välkommen hit! :)

    För oss är det 9mån och 9 dagar kvar för oss!! Vi kommer bjuda strax över 50st men vet med oss att alla inte kommer komma. Har några som vi funderar på om de ska bjudas eller ej... Hade ci bjudit barnen hade det blivit nästan 25st till så vi kör barnfritt :) vi kör hellre på kvalitet än kvantitet i gästlistan - vilka är viktiga för oss? Vilka har vi roligt med? Vilka vill vi eg inte ha där?

  • litenkaka

    Det där med fastrar/farbröder/mostrar/morbröder. På mammas sida har jag en morbror med fru och två kusiner - självklart bjudna efsm vi står varandra nära. På pappas sida finns två farbröder och fyra kusiner med respektive som jag inte har någon kontakt med i stort sett - dem bjuder vi inte. På sambons sida finns en faster och två kusiner som är bjudna och även en morbror med tre kusiner som oclså är bjudna - han har ju en kontakt med sina som jag inte har. Så bara för att man bjuder en av föräldrarnas syskon behöver man ju inte bjuda alla...

  • litenkaka

    Alltså SKIT i om de blir besvikna. Det är ERT bröllop och ni ska vakna på morgonen med bästa känslan i magen och det kommer su knappast göra om si redan nu tränger undan tårar. De borde bli glada för att de får komma på festen... Och ja, helt ärligt är det ju den som är 90% av behållningen som gäst, om man inte är typ brudens mor ;)

  • litenkaka

    Inget sätter punkt som lite tårar i julskinkan ;)

    Nämen skämt å sido, vi gör vårt bröllop precis som vi vill ha det trots "välmenande" råd och erbjudanden. Har svårt för att säga nej men det har vi verkligen gjort nu. Det kanske inte blir som det "ska" men det blir "vi".

Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!