Inlägg från: Emmasara |Visa alla inlägg
  • Emmasara

    Vi som gifter oss 2015!

    filibustern skrev 2015-06-04 20:18:22 följande:
    ja... inte länge. kan det ha varit typ. 9-10 dagar? 
    vi fick hem våra idag (fredag) så det tog bara 5 dagar :) 
    5 september 2015
  • Emmasara
    SofiaF skrev 2015-06-22 23:47:08 följande:
    Hur gör ni andra med sminkning förresten?
    Jag hade bokat en sminkning på makeup store men var idag på Kicks och dom har ju makeup artister från MAC som gör festsminkningar och jag bokade faktiskt en tid där istället. Fick mycket bättre känsla för personalen plus att jag läst om några blivit missnöjda och kännt sig spacklade när de varit på makeupstore... Man betalar dessutom inte för själva sminkningen utan köper produkter till ett värde av minst 600 kr
    Min kusin ska troligtvis sminka mig, hon är jätte duktig så känns onödigt att lägga ut massa pengar på det när man har en i familjen som kan :)
    5 september 2015
  • Emmasara
    Nightrod skrev 2015-06-23 08:25:09 följande:

    Håller med.


    tjejen fixar både hår och smink på sig och brudtärnan själv. Hon är grymt duktig på det
    Varför kasta pengar i sjön , det finns hål att fylla så det räcker på bröllopet


    haha aa precis :) själv tycker jag det känns skönare att ha någon man känner som ska fixa mig
    En av mina närmaste kompisar ska fixa mitt hår, hon har dock en kompis som fixar hår professionellt men jag sa att jag hellre ville ha min kompis då det känns som en rolig grej på den stora dagen, ett minne för livet liksom
    5 september 2015
  • Emmasara
    Nightrod skrev 2015-06-23 08:40:23 följande:
    Tror att tjejen gillar att göra det så hon får fnula och prova innan så hon vet precis hur hon vill ha det. Hon är lite osäker ännu, hon skall få lite saker i veckan troligen sedan skall hon börja prova lite olika uppsättningar.

    Hon är väldigt duktig både på hår och smink och brukar fixa sig själv inför plåtningar osv..
    haha härligt, önskar att jag kunde ha tålamodet till det, är inte alls duktig så är glad att jag har släkt och vänner som kan hjälpa mig på min stora dag :D
    5 september 2015
  • Emmasara

    Drömde mardröm om bröllopet inatt, Allt gick verkligen helt fel.... 

    Får förhoppningsvis hem min klänning nästa fredag så hoppas att jag kan känna mig lugnare efter det :) 


    5 september 2015
  • Emmasara

    Min klänning kom till Malmö kl 4:40 i morse så jag kommer få min klänning senast imorgon :D Är sjukt nervös, hoppas verkligen att den passar nu


    5 september 2015
  • Emmasara
    crs skrev 2015-07-06 09:26:42 följande:
    Vad spännande! :)

    Jag är ensam på kontoret denna veckan (litet företag där alla utom jag har semester samtidigt), och trots att jag har att göra är det inte jättelätt att låta bli att sitta och surfa bröllopsgrejer. :P 
    aa, pratade nyss med fraktbolaget och de trodde att jag skulle få den idag :D Klänningen kom till jönköping för 1,5 timme sedan så får se, har iaf nu betalat moms-/tullavgifterna. 

    Är inne på 4e veckan som sjukskriven så mycket tid går åt att kolla på bröllopssaker här också :) igår var det 2 månader tills jag gifter mig :D jag och sambon kan inte riktigt fatta att vi snart kommer bli äkta makar. 
    5 september 2015
  • Emmasara

    Har nu fått min klänning, det är lite små saker som ska fixas men annars är jag jätte nöjd. 


    Glömde stå på tå så den här bilden på ryggen blev inte så bra. men ni får iaf en ide på hur det kommer se ut :) 


    5 september 2015
  • Emmasara
    crs skrev 2015-07-07 12:21:37 följande:
    Tjusigt! Älskar klänningar som med den modellen upptill. Vad heter det? Ingen aning, men det är så snyggt! Framhäver axlarna så bra :) Superfin kjol på din med, faller verkligen snyggt! 

    Jag har i ett par dagar nu försökt skriva ett "manus" till vigselförrättaren om vad han ska säga om vår "ring warming". Har mest utgått ifrån engelska sådana, som jag översatt och anpassat, men har fastnat. Typ alla innehåller just orden "ring warming" på ett eller annat ställe, och jag kan varken hitta en bra översättning eller en väg runt det. Kan bara komma på ringvälsignelse eller ringvärmning, men det sista bara låter dumt och det första låter för andligt. Har ni några förslag på hur man kan uttrycka det?
    tack :) den ska sys in under bysten och det stycket med bara virkning ska kortas ner något både fram och bak innan den blir perfekt :) 
    haha jag vet inte heller vad den heter men jag blev helt kär i den iaf :D 

    jag vet inte riktigt vad du kan kalla det, men jag skriver ifall jag kommer på något :D 
    5 september 2015
  • Emmasara
    Plättis skrev 2015-07-07 13:19:09 följande:

    Superfin klänning, Emmasara! Skrattande 

    Visst är det fredag snart så jag får hämta min? Dör snart av nyfikenhet, vill prova den med skorna, underkjolen och alltihop så jag får veta om det blir som jag tänkt mig. 


    ååh, Tack :) 

    haha förstår att du är nyfiken, jag trodde från början att jag skulle få min klänning nu på fredag så det var en glad överraskning i lördags när jag såg att den skulle komma igår eller idag :) 
    Ska bli spännande att se hur din ser ut (om du nu lägger upp den :) ) 
    5 september 2015
  • Emmasara
    Sofia2015 skrev 2015-07-07 14:50:34 följande:

    På lördag är det dags!
    Den här veckan har vi övergett sommarstugan för att fixa alla sista minuten-detaljer och jag tror att jag har koll på allt som behöver göras. 

    Det mesta som ska printas är färdigt, bordsplaceringen är klar, tider spikade med alla inblandade, ny frisör inhyrd... Har jag glömt något? Håller som bäst på att gå in bröllopsskorna (tydligen får man feta fötter när man är gravid i v. 28). 

    En av mina äldsta vänner och tärna bestämde sig i förrgår för att sura ner sig över en riktig struntsak och valde därför att hoppa av hela bröllopet. Helt klart en smolk i bägaren, men jag har bestämt mig för att strunta i det. Jag har inte energi nog för att lappa ihop något jag inte ens tycker borde vara trasigt. I förrgår var jag dock inte lika rationell utan låg och tokbölade halva natten... 

    Sen sket sig vårt nya efternamn också, så just nu får vi gå med våra gamla vanliga ett tag, tills vi bestämt oss vad vi vill heta. Känns inte som en grej man ska skynda på heller.

    Emmasara: Jag gillar att den är helt olik alla andra klänningar jag sett. Kul! =)

    Plättis: Jag har lite samma kontrollbehov som du, men blev ändå helt tagen på sängen av min möhippa. Hade nästan ställt in mig på att det inte skulle bli nåt. Sen blev det på en fredag när jag egentligen jobbade, så det kanske var därför jag blev så överraskad. Tur man har flexibelt jobb... =P 


    Låter som att du har koll på det mesta (Y)  och tack så jätte mycket, och aa att den va så annorlunda va nog anledningen till att jag föll för den. jag hade jätte problem att hitta någon klänning jag skulle gilla så är glad att jag hittade denna :D 
    5 september 2015
  • Emmasara

    Just det, glömde säga att jag ska även sy på ett av- och på-tagbart släp (3 meter långt från midjan), den kommer att fästas på något sätt vid midjan men har inte helt kommit på hur än. 


    5 september 2015
  • Emmasara
    Sthlm2015 skrev 2015-07-08 06:59:46 följande:
    Åh vad klänningen var elegant och kommer bli ännu vackrare med släpet! :D
    tack så jättemycket :D aa tror den kommer bli riktigt bra efter att det är fixat och även de andra små sakerna :D 
    5 september 2015
  • Emmasara
    crs skrev 2015-07-12 08:50:20 följande:

    Men vad tycker ni? Med eller utan skärp?


    Säger som de andra, med skärp 
    5 september 2015
  • Emmasara

    hejsan, vet att ja är väldigt sent ute då ja gifte mig för 2 månader sedan och ja har ingen aning om ni andra kollar in här ibland. Men här kommer några bilder ifrån dagen som va den bästa hittills i mitt liv. 


    Till mat var de sötpotatissallad, kyckling, lamm 
    Jag är noga med att skriva vem som är fotogram:
    De översta 3 fotona är Sara Kjellemo fotograf samt redigerare.
    På den sista bilden är Beatrice Andersson fotograf beafoto.jimdo.com
    Bilden i mitten är från en gäst. 


    5 september 2015
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!