Inlägg från: Sofia2015 |Visa alla inlägg
  • Sofia2015

    Vi som gifter oss 2015!

    crs skrev 2015-01-16 09:25:43 följande:
    Gud ja! De är superhäftiga. Verkar ju passa perfekt, och de är snygga!
    Nu är de beställda! Haha =D
  • Sofia2015
    Nightrod skrev 2015-01-16 09:44:59 följande:

    Köpte 240m ljusslingor igår så nu kan det pyntas :)


    Åh, fick du ett bra pris? Vart köpte du dem? =)
  • Sofia2015
    Nightrod skrev 2015-01-16 10:44:27 följande:

     


    I middagslokalen skall vi spänna tyg i taket från sidorna in mot mitten, där vi skall göra en egen steampunk ljuskrona, och bakom tygen skall ljusslinorna ligga bakom tygerna :)


    Åh, det kommer se jättefint ut! =)
  • Sofia2015
    crs skrev 2015-01-16 14:10:17 följande:
    Whoa, vilken fin! Gillade den första du la upp, men denna! SÅ tjusig! 

    Jag har bestämt mig för att tillbringa eftermiddagen med att försöka skriva inbjudningar. Ser inte alls fram emot det, men måste väl göras. Lite osäker på hur jag ska göra dock, eftersom vi kommer ha 3 olika event under dagen. Om jag ska skriva 3 olika, eller bara ett med alla grejer i. Eftersom det är i olika städer så tänker jag mig att berörda parter ändå borde fatta vilken del de är tänkta till. Men man vet aldrig iofs, kanske bäst att göra olika. Är kanske inte en så himla stor ansträngning att ändra texten lite för att anpassa.
    Jag skulle göra tre olika om det är olika personer inbjudna till de olika eventen. Annars blir det lite som att skriva: "På morgonen bjuder vi på frukost, fast då får du inte komma!" =P
  • Sofia2015
    crs skrev 2015-01-16 14:53:50 följande:

    Ååååh, jag frågade min ena bror om tips på schyst restaurang där, och i svaret passade han såklart på att fråga om inte de kan få komma på vigseln. Det får de ju såklart, men känns så dumt att åka till Kalmar för att träffa dem för lunch om de vill komma hit. Vi hade ju lite tänkt slippa ha något stort, men jag kan inte neka min familj att vara med på vigseln. Men då lär vi som måste tänka om. Vad jobbigt det blev. 


    Hur hade ni tänkt ha vigseln annars? Bara med er, vigselförättaren och två vittnen eller? För i så fall kan ni ju bara säga det, att ni vill ha vigseln för er själva men att ni väldigt gärna vill fira med dem under dagen. Är det bara de som bor i Kalmar eller ska ni träffa fler folk där för lunch? Annars kanske ni kan kapa lite biltid där om de ändå vill komma till er... ;)
  • Sofia2015
    crs skrev 2015-01-16 15:28:44 följande:
    Vi hade tänkt ha vigsel med närmsta vännerna, för att sedan äta frukost tillsammans med dem innan vi åker till Kalmar. Så vi skulle väl isf bli sådär 15 pers på vigseln, inklusive 3 barn och oss själva.
    Det är bara dem vi hade tänkt träffa där. Eller ja, han som frågade, och mina två andra bröder, med familjer. Så om de kommer hit blir det 10 pers till på vigseln, ganska stor procentuell ökning :P Frågade mina andra bröder om de gärna vill vara med, och det verkar så. Ny plan, med andra ord! Och så hoppas jag att sambons familj inte blir sura för att vi inte bjuder hit dem. De får fan stanna i Malmö, vi måste ha en anledning att åka dit, har ju bokat resa från Kastrup dagen efter :P 
    Ja, det lät ju som att det blir en helt ny plan då. Tur det är en stund kvar!
  • Sofia2015
    antligen skrev 2015-01-16 21:02:32 följande:

    Hej på er!

    sån fart det blivit i tråden-va kul!

    Jag behöver ert tänk i en klännings&kroppsfråga jag har hittills bara fastnat för klänningar med blixtlås, är det nån som vet hur snyggt eller inte snyggt det blir om man behöver sy in eller ut? Vi gifter oss 11juli o jag har inte ännu varit iväg o provat klänning. Känner mig lite stressad över det. Nu till "problemet" jag har gått ner lite i vikt, eller nää jag har gått ner skitmycket i vikt, jag övar mig på att faktiskt vara stolt över den prestationen.....att ha gått ner 43kg. Men nu har jag istället ett skapligt häng, som jag ska skära bort. (Håll en tumme för mig den 10e februari-då ska hängbuken bort!)

    Är det nån ide att åka o prova klänning? Ska jag klämma in valkarna i ett par korsetter o testa klänningen med dom?Jag vet inte riktigt hur platt jag kommer att bli, men läkaren trodde att han kommer skära bort ca 20cm o fettsuga magen o sidorna.

    Jag har typ ingen att byta tankar med, förutom min karl o det är lite svårt att få förståelse för min klänningsnoja. Jag kommer ju vara "klar" o ihopläkt till juli men läser mycket om att många köper ju klänning 6-8 månader innan eller ännu längre. Är jag sent ute?

    Tänk om jag provar nu innan o blir bedrövad o tappar sugen när jag inte ser ut som jag ska?

    Eller om jag hittar THE klänning o den måste sys om? Huvudet är fullt av tankar,är bara tvungen att få dom ur mig. Sorry om inlägget blev rörigt, men jag hoppas ni förstår en virrpanna.


    Vilken prestation! Grymt jobbat!
    Vi gifter oss också 11 juli! =) När jag var och provade klänningar häromdagen sa hon att det räckte med att jag beställde innan februari var slut för att den skulle komma fram i god tid. Det är ju såklart olika beroende på vilket märke man vill ha dock... Jag skulle ha rådfrågat min lokala brudklänningsbutik om jag vore du. =)
    Det är nog svårt att se hur en klänning skulle sitta om du går nu, fast korsettalternativet kan ju kanske funka. =)
  • Sofia2015
    litenkaka skrev 2015-01-16 22:48:10 följande:

    Jag är kär. Ingen klänning som kostar 11500:-... What to do? Har budgeterat för 8000:-. Mori Lee 1901....


    Kolla om du kan böka om i budgeten och skära ner nån annanstans så du får ihop de extra pengarna. =)
    Kolla om du hittar den på nätet om du kan tänka dig det? Och se om den finns på Blocket. 
    Jag googlade den, superfin!! Älskar spetsen. 
  • Sofia2015
    Emmasara skrev 2015-01-17 14:03:56 följande:

    Hur har ni andra gjort med toastmaster och toastmadame?


    Vi frågade en god vän som är bra på att ta ton och vågar ta lite plats. Hon får sedan välja om hon vill ha hjälp av någon annan eller om hon vill köra på sitt eget race. =)
  • Sofia2015
    Emmasara skrev 2015-01-17 14:14:44 följande:
    okej :) hur mycket ansvar kommer hon att ta? :)
    Hon kommer ta emot alla anmälningar på tal och spex och presentera dem under kvällen. Dra alla förhållningsregler och ha dialog med serveringspersonalen. Kort sagt kommer det vara hon som har kollen på att allt flyter på, så att vi slipper. =)
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!