• Sudditjuven

    Vi som gifter oss 2015!

    En dottertråd till Bröllop 2015.

    Här diskuterar vi alltså kommande bröllop! :) 

    Vi planerar just nu ett vintageromantiskt bröllop för ungefär 50 personer och vi har en budget på 20.000 - 25.000. 

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-07-14 23:00
    Augusti:

    8e - Artemiss
    15e - Sudditjuven

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-07-15 08:39
    ? - Lindijoo

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-07-15 13:02

    120926 - april/maj
    ellie01 - Maj/juni
    Cammyr - 13e juni
    Artemiss - 8e augusti
    Sudditjuven - 15e augusti
    Lindijoo - augusti

  • Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!
  • Zaarah84
    cljung skrev 2013-08-24 22:30:53 följande:
    Vi ska gifta oss den 25/7 2015! Skönt? Har fjärilar i hela kroppen redan och det är två år dit, haha har redan Börjat pyssla till festen med :D har gjort inbjudnings lista och placerings kort och setvett ringar :D och ett Förslag på placering. Har även bestämt mig för att köpa lakan på Ikea och göra fina stols överdrag! Längtar otroligt mycket dit. Och ja min blivande man ska ta mitt efternamn :D när vi bokade kyrkan Så bokade vi även fest lokal :D är jätte hätligt att ha det bokat. Har räknat med att allt kommer gå på Ca 50, 000. Men sparar mer då man har i fall outförsägbar kostnade dyker upp och så har man lite till resan Med, har ni funderat på vad ni vill ha i bröllops present?
    Oj vad mycket du har hunnit med Vi har inte bokat någonting ännu men har kommit fram till att det är dags att börja kolla runt på lokaler och var vi vill gifta oss.
  • Lislj

    Vi har en kandidat till lokal som vi var och kollade på i somras! Den ligger på Gotland och är omåttligt populär, helt fullbkoad nästa sommar och redan några datum är bokade 2015, ingen av er som har bokat den? ;) Så vi känner oss lite stressade över det sen den måste bokas snarast!

  • hanssonamanda

    funderar på tema vitt/creme rött och guld. tror ni det passar ihop? :)
    kollage med lite inspirationsbilder som jag letat fram på internet


  • cljung

    Jo visst kan jag lägga upp bilder, gör ett kollage i morgon och lägger upp. Min blivande tycker det är Lika toligt som jag med pysslet :) han kommer med förslag och så gör jag :) många som "bråkar" om tidet i kyrkan och Lokalerna, så det gäller att vara ute i god tid här :D vi har bestämt oss för att önska oss pengar till resan :D Vi har också allt vi behöver så pengar till resan blir perfekt :D vi ska ha ljus rosa och vitt tema på vårt bröllop. Och skulle vilja att våran mops lämnar ringarna. Men de får vi se vad det blir med det :D läser ni mycket bröllops Tidningar?

  • hanssonamanda

    Svärmor fick veta igår att vi ska gifta oss. hon blev jätteglad och bad mig ta fram bilder och visa henne hur jag/vi ville ha det så skulle hon hjälpa oss så mycket hon kan :) hon ville även hjälpa till att betala en del av bröllopet vilket vi inte tackar net till då vi har rätt så dålig ekonomi just nu. (Trodde hon inte skulle gilla att vi gifte oss nu då vi är rätt så unga 20 respektive 21. Kommer vara 22/23 när vi gifter oss och sonen kommer vara 3 1/2 då)

  • hanssonamanda

    Man är verkligen inte dum om man inte väljer sin syster. jag kommer inte välja mina systrar. Fast det är pga att dom kommer vara 12 och 9 år då så funderar på om dom kanske får bli brudnäbbar ist. jag har funderat på att ha m2b's brors flickvän som tärna. har inga riktigt nära vänner då jag sagt upp kontakten med dom av olika anledningar (tex att dom kommer hem till oss och tror att dom kan göra som dom vill, sitta och dricka mitt på dan fast vi har en liten unge och inte skärper sig när man säger tilk dom m.m) har precis börjat fått bra kontakt med en barndomsvän efter några års uppehåll men inte så bra kontakt ännu att jag vill be henne vara tärna. men men det är ju ändå 2 år kvar så mycket kan hända innan dess :p men det är din dag och du får välja vem du vill :)

  • Zaarah84
    cljung skrev 2013-08-25 21:29:24 följande:
    Förresten är man dum om man inte väljer din systet dom " huvud tärna" ??
    Min syster ska inte vara brudtärna och jag var det inte på hennes bröllop. Förstår inte varför hon måste vara det Hon får vara tostmaster istället tillsammans med sin man, jag var det på hennes bröllop så nu får hon igen, haha. Måste vara det värsta hedersuppdraget jag haft på ett bröllop.
  • Cammyr

    Hej hej tjejer, haft lite mycket att göra med jobb så inte varit inne här så mycket men, har börjat prova klänningar hittat en jättefin men är för dyr. Så nu ska jag leta begagnad eller samplesale eller kina eller nått. Har nästan gjort färdigt våra inbjudningr också phew! Hur går det för er? Xx

Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!