Inlägg från: hanssonamanda |Visa alla inlägg
  • hanssonamanda

    Vi som gifter oss 2015!

    Hoppar gärna in här jag med :) förlovade oss den 25 mars i år och funderar på att gifta oss 24/7-15 men inget bestämt ännu

  • hanssonamanda

    funderar på tema vitt/creme rött och guld. tror ni det passar ihop? :)
    kollage med lite inspirationsbilder som jag letat fram på internet


  • hanssonamanda

    Svärmor fick veta igår att vi ska gifta oss. hon blev jätteglad och bad mig ta fram bilder och visa henne hur jag/vi ville ha det så skulle hon hjälpa oss så mycket hon kan :) hon ville även hjälpa till att betala en del av bröllopet vilket vi inte tackar net till då vi har rätt så dålig ekonomi just nu. (Trodde hon inte skulle gilla att vi gifte oss nu då vi är rätt så unga 20 respektive 21. Kommer vara 22/23 när vi gifter oss och sonen kommer vara 3 1/2 då)

  • hanssonamanda

    Man är verkligen inte dum om man inte väljer sin syster. jag kommer inte välja mina systrar. Fast det är pga att dom kommer vara 12 och 9 år då så funderar på om dom kanske får bli brudnäbbar ist. jag har funderat på att ha m2b's brors flickvän som tärna. har inga riktigt nära vänner då jag sagt upp kontakten med dom av olika anledningar (tex att dom kommer hem till oss och tror att dom kan göra som dom vill, sitta och dricka mitt på dan fast vi har en liten unge och inte skärper sig när man säger tilk dom m.m) har precis börjat fått bra kontakt med en barndomsvän efter några års uppehåll men inte så bra kontakt ännu att jag vill be henne vara tärna. men men det är ju ändå 2 år kvar så mycket kan hända innan dess :p men det är din dag och du får välja vem du vill :)

Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!