Inlägg från: Sofia2015 |Visa alla inlägg
  • Sofia2015

    Vi som gifter oss 2015!

    cecbj1­95: Tack! Dina layouter var också jättefina, tydliga men romantiska. =) Toppenbra!

    Jag har äntligen beställt klänningen! Hittade en säljare på eBay som var extremt tillmötesgående och skickade bilder på en färdigsydd klänning så jag skulle kunna se hur broderiet skulle se ut. Jag hoppas verkligen att jag blir nöjd nu bara... =)

    Gud så skönt att kunna checka av den punkten på listan! Bara resten kvar då... =P
  • Sofia2015

    linda79: Självklart kan man bjuda på kyckling! Man bjuder på nåt man tycker är gott, tycker jag. =)

    Vår planering går faktiskt framåt, jag har till exempel fått min klänning från kina. Beställde av en säljare på ebay eftersom priset för vad jag ville ha var helt oslagbart. Klänningen kom inom tre (3!!) veckor och var väldigt välsydd. Den ser ut precis som utlovat så jag är jättenöjd. Det enda är att den är något stor, men hellre för stor än för liten, för det kan man ju göra nåt åt. =)

    Vigselförättaren är också bokad, och vi har pratat med cateringfirman. Fotograf är näääästan klar. Jag har dessutom beställt en planeringsbok så jag ska kunna hålla ordning på alla detaljer!

  • Sofia2015
    filibustern skrev 2014-12-16 18:34:19 följande:

    välkommen! jo gästlistan har en tendens att växa.. för oss är det inte jättesvårt att hålla den nere. tro inte vi skulle få ihop 50pers om vi så ville=p. vi har 32 nu tro ja.


    Mi kan få några av oss filibustern! Vi har nog minst 20 som egentligen är överflödiga =P Spräckte nyss 100-strecket...
  • Sofia2015
    filibustern skrev 2014-12-17 11:08:34 följande:

    ojhoppsan! =p ne ja tro vi klara oss=p. hur ser ni på gästantalet? vill ni bara ga de närmaste el. de ni vill fira med? kan hjälpa lite.^^


    Vi har inte bjudit några barn, och har dragit gränsen vid kusiner. Dock har jag fyra farbröder och två fastrar med respektive, min sambo i princip detsamma, så det rusar fort iväg! Jag har till och med frågat pappa om han skulle tycka att det var dumt att inte bjuda mina föräldrars syskon, men han sa att de nog skulle bli väldigt besvikna i så fall, så det är väl bäst de får en inbjudan. Jag hoppas att några stannar hemma! =P
    Så släkten står väl för kanske hälften av de inbjudna, sedan har vi valt de vänner vi verkligen vill ha med, så det känns väldigt svårt att skära i gästlistan tyvärr =/
  • Sofia2015
    litenkaka skrev 2014-12-17 11:47:17 följande:

    Det där med fastrar/farbröder/mostrar/morbröder. På mammas sida har jag en morbror med fru och två kusiner - självklart bjudna efsm vi står varandra nära. På pappas sida finns två farbröder och fyra kusiner med respektive som jag inte har någon kontakt med i stort sett - dem bjuder vi inte. På sambons sida finns en faster och två kusiner som är bjudna och även en morbror med tre kusiner som oclså är bjudna - han har ju en kontakt med sina som jag inte har. Så bara för att man bjuder en av föräldrarnas syskon behöver man ju inte bjuda alla...


    Vi umgås lika mycket med alla och de har alla tät kontakt med varandra, så det vore omöjligt att lämna någon utanför, tyvärr. På min fästmans sida vet jag inte, jag har bara träffat hans släkt en gång på fyra år och han bara två gånger, men de är tydligen ändå självskrivna, vilket jag måste låta honom välja själv såklart.
  • Sofia2015
    Plättis skrev 2014-12-28 23:10:54 följande:

    Litenkaka: nej, den hänger fortfarande i garderoben och väntar på ett nytt hem. Senast idag påpekade min sambo att jag faktiskt har en klänning redan, men den känns verkligen inte rätt när jag tittar på den. En släkting till sambon är tydligen sömmerska och kunde ändra den, men det är inget av den som jag vill ha kvar :/ Trodde inte att jag skulle bli sån här när det kom till klänningsjakten, men tydligen!

    Vaniljbulle, det ska jag absolut göra! Det blir min tredje tur till en brudbutik, och jag kommer nog inte känna mig ett dugg klokare efteråt ;) Ska be min vän fota och vara smakråd, hon är redan gift och kan påminna om vad som är viktigt :)


    Jag har samma situation Plättis. Beställde hem en klänning som verkligen är jättefin, ser precis ut som jag tänkt mig och är väldigt välsydd. Men den känns inte självklar. Jag har kärat ner mig i en annan, så jag kommer nog beställa den och sen välja den som känns bäst. Jag trodde verkligen inte heller att jag skulle vara så petig!
  • Sofia2015
    filibustern skrev 2014-12-29 10:30:32 följande:
    5 september gifter vi oss, skogstema! :D kan lägga in lite bilder på div. dekoration vi (läs jag) gjort å ska göra. å klänningen såklart^^ 
    vi har ca 30-35gäster som består av de närmaste och några få kompisar, budget så billigt som möjligt, men tror vi kommer under 30 000 i alla fall :) 
    Den där klänningen har jag också tittat på Filibustern! Du har ingen bild på hur den sitter i verkligheten? =) Om du fått hem den alltså.
  • Sofia2015
    almami skrev 2015-01-04 16:44:15 följande:

    Hej!


    Jag och min sambo ska gifta oss 13 juni 2015  


    Jag håller på och kolla runt på Kinaklänningar... nån som vet hur denna ser ut i ryggen, blixtlås, knappar eller snörning?


    Hej!
    Ofta kan man maila säljaren och be om bilder på den riktiga klänningen, samt fråga saker. Ibland får man välja vad man vill ha för rygg också. =)

    Fantastiskt fin klänning i alla fall! Vart har du hittat den? =)
  • Sofia2015

    Ikväll har jag pysslat lite! =)
    Man fick vara snabb med färgen för att det inte skulle gå igenom tyget, men annars är jag nöjd!

Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!