Inlägg från: Nightrod |Visa alla inlägg
  • Nightrod

    Vi som gifter oss 2015!

    filibustern skrev 2014-08-15 13:00:39 följande:
    seriöst nightrod!!!!! ja vill också gilla steampunk! :P 
    Kommer bli mycket arbete då vi kommer tillverka mycket själva både klädmässigt och assecoarer samt decor, men vi är båda duktiga på att sy (hon utbildad, jag självlärd) samt på att knåpa. Och på mitt jobb får jag plocka hur mycket skrot jag vill, så vi funderar på stora lastbilsfläcktar i olika färger med plåtblad som enorma blommor osv.samt lite decor med olika provrör/flaskor osv kanske drickbara, snapps går ju färga .)
    .
    Fick ta med denna också, typ denna "kostym" jacka på över under själva vigseln, sedan skall den av för det kommer bli vaaaarmt.
    Live free, ride free
  • Nightrod

    Såja, kyrkoheden sa precis ok till att få gifta sig på Torsdagen som vi ville :)
    Bara vi la vigseln senast 14:00


    Live free, ride free
  • Nightrod

    Ja det var riktigt kul att vi fick gifta oss på detta datum.

    Nu har vi börjat klargöra designen på inbjudan. Det kommer bli så bra

    Vi gör dem själva helt


    Live free, ride free
  • Nightrod

    Vi kör på sjätte augusti 2015 och vi pysslar för fullt, men har laggt upp de bilderna i pysseltråden, för att inte spamma ner forumet med bilder :)


    Live free, ride free
  • Nightrod

    Vi håller på med smått och gott.

    Temat på oss kommer bli steampunk, gästernas enda klädkod komer att vara färgerna, svart, vitt eller svart/vitt :)

    Just nu försöker jag fåtag på en gammal bekant som kan spela alla instrument i världen troligen, och jag vet han har en nyckelharpa som han e bra att lira på :)

    Vi har även bestämt os för ett tredagars bröllop, så det har vi mer eller mindre ordnat upp, men man får ju hoppas att vädret är på vår sida


    Live free, ride free
  • Nightrod
    Elenaproblema skrev 2014-09-04 08:45:32 följande:

    Vi tänkte låta alla barn komma på vårt bröllop. Min sambo har två barn sedan innan som jag är bonusmamma till som är 8 och 4 och jag har tre syskon under tolv samt en hel del kusiner och syskonbarn. Allt som allt blir det runt 15 barn. Men när de är fler så kan man ju hoppas att de underhåller varandra. :) Vi vuxna kommer att ha buffé kallskuret, men jag tänker att det kan finnas korv med bröd och annat enkelt till barnen som de kan få äta. :) Vi har faktiskt inte ens funderat på att låta barnen stanna hemma, det känns ganska självklart för oss att de skall få vara med och fira vår kärlek. Men det är nog för att de alla står oss så nära och vi vill att de skall få dela vår dag. :)


    Tycker mest det är orättvist att bara barnen får korv med bröd.
    mmmmmmm korv med bröd :)
    Live free, ride free
  • Nightrod

    Vi kommer beställa klänningarna från nätet till bröloppet.

    Buketten får vi se hur vi gör med, skall ju försöka handknacka själv i stål först och se hur det bli

    Brudgumens kläder blir egenjorda samt från nätet


    Live free, ride free
  • Nightrod

    Krinolinställningen är däremot svår att hitta den  vi vill ha, men blir troligen från nätet om de kan tillverka den efter våra vilkor


    Live free, ride free
  • Nightrod
    litenkaka skrev 2014-09-04 14:56:29 följande:

    Ingen som ska köpa i butik? :) Skulle aldrig våga beställa min klänning från Kina men tänker nog göra det med tärnklänningarna!


    Vi hittade just den vi ville ha på nätet, sedan så är det ju bara att beställa den tidigt så om det inte skulle va bra så är det bara att köpa ny någon annanstans


    Live free, ride free
  • Nightrod

    Vi kommer att ha vårt bröllop vecka 32 på en torsdag så det är mitt i veckan. Men det är den vecka då de flesta har semester och då sista semesterveckan, så då brukar man överlag vara hemma. Samt att vi säger till i så god tid så att de som vill delta kommer se till att ha semester då eller att va ledig. Så det är inget vi ser som ett problem.


    Samt så säger man till mer än fyra månader i förväg tror jag inte man har rätt att neka ledighet och gör de ändå det så går man bara till facket och klagar


     


     


     


    Live free, ride free
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!