• Sudditjuven

    Vi som gifter oss 2015!

    En dottertråd till Bröllop 2015.

    Här diskuterar vi alltså kommande bröllop! :) 

    Vi planerar just nu ett vintageromantiskt bröllop för ungefär 50 personer och vi har en budget på 20.000 - 25.000. 

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-07-14 23:00
    Augusti:

    8e - Artemiss
    15e - Sudditjuven

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-07-15 08:39
    ? - Lindijoo

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-07-15 13:02

    120926 - april/maj
    ellie01 - Maj/juni
    Cammyr - 13e juni
    Artemiss - 8e augusti
    Sudditjuven - 15e augusti
    Lindijoo - augusti

  • Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!
  • Cammyr

    Ser roligt ut :) grattis!! :) har satt mamma på att ringa lokaler i närheten av där dom bor. Hon är bra på att få det hon vill ;) eller det vi vill. Www.notonthehighstreet.com/theiconiccakecompany/product/giant-custard-cream-silicone-cake-mould vi ska göra tårtan i denna formen. Eller James bror ska göra den. Sen ska vi ha kakorna, små custard creams runt tårtan. Tror det kan se roligt ut och få lite brittiskt med :) ska ha drömmar oxå och andra svenska kakor :) och så något australienskt.

  • Sudditjuven
    Cammyr skrev 2013-07-31 22:32:27 följande:
    Ser roligt ut :) grattis!! :) har satt mamma på att ringa lokaler i närheten av där dom bor. Hon är bra på att få det hon vill ;) eller det vi vill. Www.notonthehighstreet.com/theiconiccakecompa... vi ska göra tårtan i denna formen. Eller James bror ska göra den. Sen ska vi ha kakorna, små custard creams runt tårtan. Tror det kan se roligt ut och få lite brittiskt med :) ska ha drömmar oxå och andra svenska kakor :) och så något australienskt.
    Får bara upp "Giant Custard Cream Silicone Cake Mould is no longer available" och får inte upp något på googling Rynkar på näsan Custard creams låter dock jättegott!
  • Cammyr

    Den går inte att köpa längre när jag tittade närmare :( hoppas att den finns snart igen. Annars har jag en hjärformad form som skulle vara fin med :)

  • filibustern
    Sudditjuven skrev 2013-07-31 21:23:14 följande:
    Jag tror att det finns någon slags spray som gör att tyg styvnar. Man har det till tyllkjolar. Du kanske kan testa det? Skrattande Ska du ha slöja också? Jag sitter själv i slöjdjungeln just nu..
    ne. inte planerat att ha slöja, nog för att det skulle vara snyggt.. men.. ne.. det döljer mycket av den fina frisyren tycker jag, och så när man ska krama folk så sliter det i slöjan och därmed frisyren.. så ne.. jag hoppar nog över den. men funderar på att ha nå skogsrelaterat i håret, typ nå grankvist eller kotte eller what ever. 
  • filibustern
    Sudditjuven skrev 2013-07-31 21:23:14 följande:
    Jag tror att det finns någon slags spray som gör att tyg styvnar. Man har det till tyllkjolar. Du kanske kan testa det? Skrattande Ska du ha slöja också? Jag sitter själv i slöjdjungeln just nu..
    har du hittat någon bra längd på slöjan du gillar då? :) 
  • filibustern

    har då förresten provgått i bägge skorna nu, och dom ljusbruna är skönare. fast måste säga att träskor gör ont att gå i, på fotryggen! dock gjorde de vita väldigt ont, de bruna går säkert till sig^^ så det bli de bruna. lite orolig över att dom är för stor, eller, dom är ju inte det, dom passar foten riktigt bra, men de är lite för lång, så skon sticker ut lite bak vid hälen, typ en cm.. men det gör nog inte så mycket.. eller? ja mena.. dom syns ju inte... 

  • SaRoVi

    Idag ska jag o en av mina tärnor kolla lite klänningar :) har hittat en jag vill ha så ska mest kolla hur den sitter :D

Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!