Inlägg från: Nightrod |Visa alla inlägg
  • Nightrod

    Vi som gifter oss 2015!

    Plättis skrev 2015-03-31 15:24:59 följande:

    Jag är skribent och språkvetare till vardags, och har sagt länge att jag vill ha egna löften. Men min sambo är en tyst, norrländsk, sammanbiten man som aldrig säger mer än vad som är absolut nödvändigt och då enbart i avskildhet. Så jag vet inte om vi kommer lyckas få till några egna löften. 

    Än så länge har min sambo hotat med att inte säga något alls utan bara nicka när vigselförrättaren frågar om vi vill gifta oss. Och det är typ så långt från egna löften man kan komma. 


    Ha ha ha

    Jag är van att hålla låda men jag skulle inte risker att försöka mig på egna löften, kommer va supermanlig och bita mig i läppen under hela vigseln troligen för att inte gråta som en liten flicka när damen min träder in
    Live free, ride free
  • Nightrod

    Vi är nästan klara med musiken nu.
    trubaduren (gitarr)
    Sångerska (piano)
    Sångerska (fiol)

    verkar va klart
    Nu skall vi bara få ihop dem och se hur de framför de låtarna vi har som måste


    Live free, ride free
  • Nightrod
    Plättis skrev 2015-03-31 23:49:39 följande:
    Jag har sagt att jag inte tänker släppa hans hand på hela dagen, så vi kommer att gå in tillsammans. Vem av oss som är mest nervös får vi se, jag brukar bli väldigt fokuserad i nödsituationer. Sambon också, men han är utbildad brandman så det räknas inte Gråta kommer jag absolut göra, det går knappt en dag utan att jag fällt en tår över något. Men min sambo börjar faktiskt vänja sig vid det nu. efter sex år tillsammans
    Vi hade massor med tankar om hur vi skulle gå in och vem hon skulle gå med osv osv. Men det slutade i att hon kommer gå själv, dels för att klänningen tar upp så förbannat mycket plats och dels för att det blir snyggare bilder på henne om hon går solo in i kyrkan

    Ha ha tur att han vant sig, han binder ju upp sig på livstid nu
    Live free, ride free
  • Nightrod
    tesselessan skrev 2015-04-13 07:38:08 följande:

    Nightrod -jag drömde i natt att jag var med på er vigsel, att jag hade vägarna förbi. Den var spektakulä :)


    Ha ha ha
    gjorde du

    Fan va bra att den var fin, då behöver ju inte vi oroa oss att det kommer gå dåligt, var vi i kyrka eller ruin (kanske man kan få en förnimelse om vädret)
    Live free, ride free
  • Nightrod

    Pratade med damen min om fotografen idag, vi har ju mer eller mindre valt som sagt, men väntar på offerten och vi förväntas ju få ok pris då han och hon har jobbat ihop förr.
    Så jag bad henne ligga på honom lite om offerten så vi har tid att välja annan om han trotts allt vill ha för högt pris.

    Svaret blev.
    Vadå ligga med honom?!

    Tror damen min missupfattar hur långt jag vill hon skall gå i förhandlingen

    Vi skall få prototyperna på ringarna i morgon, ÄNTLIGEN. Skall bli kul att se hur de blir och om vi skall använda oss av honom eller ej..


    Live free, ride free
  • Nightrod
    tesselessan skrev 2015-04-13 20:43:55 följande:
    Det var i en kyrka - så jag tror tyvärr inte att det var så bra väder
    Dammit, nåja det funkar det med
    Vi får se hur bra din förnimelse var om fyra månader
    crs skrev 2015-04-15 07:10:55 följande:
    Eller hur! Så nöjd! Och jag har verkligen inget emot lila heller, vara bara inte beredd på det. :) 

    Ja, det har du rätt i. Jag har förlikat mig med tanken att det är sånt som händer, och beställde igår min tredje klänning. Men både den och den första (som var fin men jättekort, inte alls passande) har kostat under 300 kr, så jag kan leva med det! Nu beställde jag en stretchiga, vet inte varför jag inte gjort det från början. Stretchiga brukar ju generellt sitta himla mycket bättre. Denna blev det nu:
     
     
    I vitt då! :)
    Jag tyckte nästan denna var finare.. gillade den mycket,,,

    Live free, ride free
  • Nightrod
    crs skrev 2015-04-15 10:02:34 följande:
    Klänningen menar du? Ja, jag med. Den känns mycket mer jag också, i stilen. Lite mer chill, liksom, även om det känns "uppklätt" med spetsen. Haft så himla svårt att hitta en schyst klänning med bra längd, de flesta är hellånga eller snippkorta känns det som, samtidigt som jag inte trivs i knälånga riktigt. Så denna kan bli riktigt bra! Den checkar många av önskemålen jag har på en klänning. Men med min tur så lär jag väl beställt fel storlek eller något så det blir skräp av det ändå.

    Japp klänningen menar jag, den är riktigt fin och sommrig.


    Vad är det för fel på snippkorta?? Vill du inte visa halva arslet i altargången?? Trodde det var inne nu, verkar ju som det på stan i alla fall


    Live free, ride free
  • Nightrod

    igår beställde min dam tid hos frisören till mig. Det värsta är att mitt hår kommer kosta mer än hennes till bröllopet. Ha ha
    Ja ja det är hennes val hur jag skall ha det så..., så den 21 maj skall jag plåtas hos frisören


    Live free, ride free
  • Nightrod
    Plättis skrev 2015-05-08 10:21:50 följande:
    Haha, min sambo har själv bestämt att han ska boka tid hos frisören på morgonen för bröllopet och fixa håret där. Jag ska göra det hemma med hjälp av min lillasyster till en kostnad av två blommor i håret och elektriciteten för att värma locktången. 

    Men hans hår är besvärligare än mitt, och hans frisör är helt makalös. Och eftersom han ändå skulle behöva klippas omkring bröllopet så är det lika bra att han får håret fixat och stylat så det sitter hela dagen. Det är inte lika aktuellt med tre kilo hårnålar i hans hår för att det inte ska smita, men det går i mitt. 
    Men iom damens och systerns påfund skall ju jag ha en frisyr som kräver förlängning, så jag kommer sätta massa små dreads som skall vävas/virkas in i håret, det skall visst göra ont som bara fan om man är hårömm, nu är jag lyckligvis inte det, men det kan ju göra bra ont emellanåt ändå
    Live free, ride free
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!