Inlägg från: Nightrod |Visa alla inlägg
  • Nightrod

    Vi som gifter oss 2015!

    Vi beställde däck till bilen idag, så nu är den påväg att bli körbar igen.


    Säger detta just för att det är den som Bruden absolut vill vi skall ha på bröllopet, men först måste det fixas lite på den innan den kan rulla på ett bra sätt igen..
    Men nu är första steget klart :D


    Live free, ride free
  • Nightrod

    Vi kommer ta mitt namn, men det är ju också för att jag har ett ganska specielt efternamn och hon ett son namn. Så det var aldrig en fråga för oss om namnet som tur är.


    Kantiga (nummer två) alla gånger


    Live free, ride free
  • Nightrod
    crs skrev 2015-03-17 12:29:30 följande:
    Bekvämt då :P Om man ska tänka "speciellt" namn så vinner jag den (heter Sjööh), men han har ett fint namn med (Rosén), och det är ju speciellt bara för att det är hans. Att vi kommit fram till att han tar mitt är nog mest för att jag identifierar mig mer med mitt än han med sitt, men jag vet inte om jag tycker att det är ett argument längre. 
    I drömvärlden så hade han haft ett stark släktnamn som jag hade kunnat ta, men inte. Släktnamn ja, såklart, men inte med en stor släkt bakom. Även om min släkt med samma namn är ännu mindre...

    Mitt stolta namn härstammar från ett slott och en städerska som godsherren råkade slinka in i och avlade en oäkting med som det hette så fint på den tiden

    Men namnet härstammar därifrån i en liten omgjord version som är ganska fint och sällsynt så vi behåller det istället för son namnet som är ett av sveriges vanligaste.
    Dessutom passar min dam med det namnet det ser bra ut och låter bra..

    Tycker iof du gör rätt i att ta ditt namn när du identifierar dig mer med ditt än han med hans, tycker båda är fint, men jag gillar ju naturen så Sjööh är min favourit av era två
    Live free, ride free
  • Nightrod

    GAAH
    plastmodellerna till våra ringar kommer inte förräns sent nästa vecka. Vill ha dem NU vill se hur de kommer att bli eller om vi skall gå på orginalet så att säga.

    *surar lite i ena hörnet sålänge*


    Live free, ride free
  • Nightrod
    Plättis skrev 2015-03-18 11:27:29 följande:

    Jag befinner mig lite i dimman och vet inte om jag ska vara glad eller ledsen. Min morfar gick bort igår,



    Beklagar
    Live free, ride free
  • Nightrod
    crs skrev 2015-03-25 08:15:39 följande:
    Gud vad bra, jag har tänkt fixa glas i helgen, hoppas på rea här med då! 

    Hoppas du hittar vad du söker! Hehe, klart man får! Jag förväntar mig att få lite kyliga fötter sådär till midsommar. Och antagligen precis innan bröllopet, jag kommer ha pms sådär en vecka innan, och jag vet ju hur jag brukar bli då. Igår låg jag och grät i sängen för att sambon bad mig flytta lite på mig när han skulle in i ett köksskåp. Tänkte att han hatar mig och såntdär, och jag kan tänka mig att sånt kommer bli värre när det är närmre bröllopet. Det blir skoj! 

    Idag kommer min klänning komma! Jag sitter och uppdaterar spårningen på UPS typ var femte minut. Kan tyvärr inte vänta på den hemma själv, så sambon får jobba hemma. Jag som helst skulle gå hemma naken, redo att dra på mig den sekunder den kommer hit. :D

    skrattade typ rakt igenom hela detta inlägg  samt tänkte på minen som ups killen skulle ha när du öppnade för att skriva på för paketet. ha ha ha ha

    Hoppas klänningen blir så bra sm du hoppas :)
    Live free, ride free
  • Nightrod

    Ha ha ha min syster, vår Toastmadame försöker "stötta mig" inför bröllopet och skickar inspirerande bilder till mig. Tack så mycket, .-)


    Live free, ride free
  • Nightrod
    crs skrev 2015-03-27 07:27:22 följande:

    Tack Sofia! :)

    Igår var jag hos en sömmerska och lämnade in klänningen för fixning. Det var en jättekonstig upplevelse. Jag tror inte vi sa fem ord till varandra. Hade bokat tid, kom dit, hann inte ens presentera mig fören jag blev hänvisad till provrum. Satte på mig klänningen, hon kom och hjälpte mig stänga den. Och så tänkte jag börja förklara problemet, men hon avbröt mig på en gång och började sätta några nålar och mäta med händerna. Jag nämnde att jag vill ha den mer insvängd nertill också, så hon satte några nålar där med, sen var hon klar och gick. Jag bytte om, hon pekade på en lapp där jag skulle fylla i namn och telefonnr, hon bläddrade lite i en kalender, pekade på ett datum, "okej?", och sen var det det... Tog typ 5 minuter. Jättemärkligt. Hoppas det blir bra nu!



    Troligen så är hon väldigt duktig när hon gör på det viset. Hon ser och vet vad som behövs. Skulle känna mig väldigt trygg efter ett sådant besök, hon låter ju inte osäker på vad hon skall göra direkt

    När skulle det vara klart
    Live free, ride free
  • Nightrod
    crs skrev 2015-03-27 10:15:34 följande:
    Nä, verkligen! Att hon inte ens använde måttband liksom... Men ändå lite knepigt att hon typ inte ens hälsade på mig, bara körde in mig i omklädningsrummet direkt. :P

    10 april. Har mailat med dem innan (inte med henne, utan en annan på samma ställe) och frågat hur lång tid de vill ha på sig att göra ändringar. Hon skrev då en månad, så jag blev förvånad över att det skulle gå så fort. Hon hade tänkt att det skulle gå fortare med, hon pekade först på nästa fredag, innan hon insåg att det är påsk då. 

    Ja men måttband behövs ju inte när klänningen är klar och bara skall alterneras då räcker det ju med nålar (jag vet jag låter liiite gay nu att jag vet sådant , men men.. just in touch with my femenin side) Troligen var det enklare skyssteringar än vad de trodde elelr att modellen är tacksam att göra ändringar på.

    Men lite knas att hon itne hälsade, pratade hon svenska?
    Live free, ride free
  • Nightrod
    crs skrev 2015-03-27 11:52:26 följande:
    Det har du kanske rätt i. Jag har ingen koll på sånt, in touch with my manly side, så att säga ;) 

    Det gjorde hon, men inte mycket verkade det som. Hon fattade uppenbarligen vad jag sa, men sa inte mycket själv. Stället verkar drivas av en svenska (henne jag mailat med), med tre asiater som jobbar där. Fast det står på deras hemsida att de alla är enskilda företagare som samarbetar, typ. Jag vet inte, men det spelar väl inte så stor roll. Bara de är duktiga så. :) Man är väl bara lite van att få ett "hej och välkommen" när man kommer till en näringsidkare. 

    HA HA HA HA HA HA
    tänkte skriva, det låter som det var asiater som du träffade, men gjorde inte det för att slippa få massa tjaffs från andra om fördommar..
    De är inte otrevliga bara effektiva med andra ord  
    Live free, ride free
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!