Inlägg från: frkmaria |Visa alla inlägg
  • frkmaria

    Vi som gifter oss 2015!

    Tack! 
    Alltså. Jag är överviktig/tjock och allt vad det heter men inte så jävla kul när de använder det i argument... uhh.. sen har man ju alltid bra och dåliga dagar då man känner sig snyggare/fulare.. men. idag kände jag bara hur de orden ekade i huvudet.

    såg förresten att du lagt märket till tårtan i en annan tråd, tänkte säga till dig men var på ipaden, och där är jag inte inloggad.. så tänkte skriva senare men då hade du redan sett! :P  

  • frkmaria
    Trattkantarellen skrev 2014-01-22 18:07:49 följande:
    FrkMaria (sitter på plattan så kan inte citera) Ta inte åt dig, du får tänka vad det faktiskt innebär, nämligen att han inte kunde komma på några bra argument alls (vilket innebär att du hade rätt) och bestämde sig därför för att försöka rädda sin stolthet genom att angripa ditt utseende istället, ett säkert kort då många kvinnor ffa de som är lite kurvigare är väldigt känsliga när det gäller utseendet. Jag är själv likadan, men försök att släppa detoch gå vidare. En grej som jag brukar göra när jag känner mig extra tjock och ful är att kolla på bildtråden för mulliga brudar. Där finns flertalet supervackra kvinnor som har strl 42-52, och då känner jag att jag i min strl 40 kommer vara precis lika strålande vacker som dom, man måste inte vara supersmal för att vara snygg.
    Jag vet trattkantarellen. Jag VET så väl. Men denna gången kunde jag inte släppa det. Visst har jag blivit ledsen innan men kunnat skaka av det ganska snabbt - de är ju bara barn. Men detta sårade så jäkla hårt. Och ja. Jag hade rätt, inte han. Jag vet ju det. Ändå sårar det så jäkla mycket. Uhh.. Försöker verkligen skaka av mig! Och jag ska ju försöka ta mig ner vikten så va fan. Men just denna gången blev jag ledsen över det. Uhh. Jag var inte på humör helt enkelt! 
    inkawow skrev 2014-01-22 18:31:51 följande:
    Var förbi en smyckes affär idag och kollade på ringar. Jag beskrev precis den ring jag ville ha och vips så gick drömmen i uppfyllelse. Jättebra service utav denna tjej som verkligen lyssnade på mig. Vi har varit där tidigare och då var det en annan tjej som jobbade som tryckte på att vi minsann bara gifte oss en gång och att ringen ska ju vara den ståtligaste och att den skulle gå på 18000:- hon lyssnade inte ett dugg på vårt önskemål så jag sa till denna tjej som jag träffade idag att hon fick ta hand om oss när vi ska beställa :) Har börjat kollat på dukningar och det finns så mycket fint.
    Vad skönt att det finns de som faktiskt lyssnar och hjälper på den prisnivå man själv vill lägga sig! Grattis! :) 
     
  • frkmaria

    Det sägs ju att priserna är helt annorlunda om man glömmer att nämna ordet bröllop när man beställer! ;) Bukett/håruppsättning/tårta. ALLT. Fotografen är ju lite svårt att ljuga för då denne ska vara med och se vad det är.. men annars.. :P 

  • frkmaria

    Filibustern, det  låter ju kul! Alltså. Jag är också sådan som inte tycker om sånt men gör det ändå om jag blir bjuden. Vi åker alltid på spa på midsommar med några av min sambos kompisar.. alla snygga, smala, vältränade.. och så jag. :P Haha. Hursom. Jag tror jag är den som bryr mig mest om min kropp av dem, de andra skiter väl totalt i hur jag ser ut! ;) Så han kanske slappnar av efter ett tag, speciellt om ni är bland vänner (för det är lika mycket hans vänner som dina eller är det mest dina?). 

    Min BT kommer upp till mig nästnästa helg och ska umgås. Då tänkte jag försöka få lite bröllopsprat. Kanske nämna möhippa också. Har ju en kompis här som är med på att hjälpa till med det som behöver göras här (svårt för någon att planera en möhippa i en annan stad, när man dessutom inte känner till staden så bra).

    Ska hursom bli kul för hon är nyförlovad så hon kanske också tänker prata lite om deras planer, även om vi tänker helt olika! Jag bjuder hellre många och lite billigt och gör mycket själv, hon bjuder hellre få, att det kostar mycket och att de slipper göra något alls. HEEELT olika! :P  

  • frkmaria
    josefjun skrev 2014-01-27 16:00:57 följande:
    etsy är fantastiskt! är där inne och kollar var varranan dag ;) vill ha typ allt haha!
    Du är Inte konstig! Absolut inte. Enda sen vi bestämmde att vi ska gifta oss så har ja varje dag googlat kollat och haft mig! hehe.

    Idag kom även min klänning på posen! Snart kommer en vännina och ska hjälpa mig knyta på den ordentligt. Bara dragit på den snabbt nu och den verkar sitta som en smäck! Kvaliteten är faaantastsik! Hittils är jag sååååååå nöjd!
    Gud vad kul att höra att du är nöjd med jjhouse! Då kanske man ska våga betsälla där när det väl är dags! ;) Flera stycken har ju klagat på att måtten är dåliga och klänningarna sitter som ett tält så skönt att höra att den sitter som en smäck! :D
  • frkmaria

    Jättefin klänning! Sitter suprefint! Och bra gjort att gå ner så mycket. Jag har väl gått ner hälften av det jag vill ungefär (20+20)... men sen ligger jag och pendlar. just nu är det tyvärr lite mindre än 20... kämpa kämpa! Har ju 1,5 år kvar så det ska nog gå! :P 

  • frkmaria

    länka! vill se hur du menar. :)
    Har du råd så köp! Låter ju inte som värsta utgiften ifall det blir fel.

    Köpte på tal om att bara köpa 3 st springformar i olika storlekar från panduro. Så ifall jag gör tårtan så är det ju perfa att ha olika storlekar. 200 kostade alla 3! :)  

  • frkmaria

    Jättefin Filibustern! Den förstår jag du vill ha!

    Well. Till att börja med så ska man ju tydligen gå och kolla sin sköldkörtel = dålig ämnesomsättning. Fick diagnosen för tre år sen men den har fortfarande inte stabiliserats..så.. ja.. Där hjälper det mig mycket under de perioder värdena ligger bra! :)

    Äter på en massa konstiga dieter heeeela tiden (cambridge, lchf, vv, 800kcal/dag, 5/2 osvosvosv) och försöker röra mig. Nu har jag ju som sagt lite + från höstens minsta men nu försöker jag äta 5/2, äta lite resten av vardagarna och få lov att äta lite "som jag vill" på helgerna. Det är alltid svårt hur mycket man ska tillåta sig själv att äta, jag har liksom ingen spärr. Något som är bra är att jag börjat gå ut och gå med en kompis VÄLDIGT mycket. Vi går minst 1,5-2h/gång och vi går MINST 3 ggr/veckan, oftast fler. Det känns superbra faktiskt! Men just nu väntar jag på vårvädret...då blir det roligare att gå ut. :)  

  • frkmaria

    Nu orkar jag inte citera.. men.. på tal om dieter så tror jag egentligen också på att äta bra och rätt och unna sig ibland.. men.. någonstans på vägen så klarar jag inte det.. så. därför måste jag följa en diet för att åtminstone inte gå upp i vikt. Här har jag märkt att 52 är utmärkt för mig!

    Och budgeten.. Vi sparar till att börja köpa på oss om 1/2år-1år... men hittar vi något nu som vi ändå ska ha och som är billigt (hittade lila servetter på hemköp från duni för 10/paketet, egentligen kostade det väl 40-45/paket, och i rätt färg!) eller inbjudningskorten som ändå ska pysslas ihop. Inga större summor. Peppar, peppar men inte kul att lägga ut flera tusen nu innan IFALL det inte skulle hålla.. Ni förstår hur jag menar. Inte så att jag tror det. Men. Saker har hänt förr när folk planerat bröllop! 

Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!