Inlägg från: augusti |Visa alla inlägg
  • augusti

    Vi som gifter oss 2015!

    Har försökt läsa så mkt jag orkar men oh vad mkt det blev! Känns skönt att jag inte är ensam om att planera i GOD tid i förväg. Vi gifter oss augusti eller början på september 2015 och jag är helt besatt av bröllopet. Min man tycker jag är ute alldeles för tidigt och orkar inte engagera sig ännu som han säger. Är era likadana?

    Ni som ska gifta er i Stockholm, har ni tips på bra lokaler/catering ?

    Jag är inne på att hålla festen på M/S Borgila och ta catering utav kockrocken. Någon som känner till något om dessa?

    Som någon skrev, det kliar fingrarna och jag vill göra klart allt nu nu nu, men då blir det ju inget kvar till sen ;)

  • augusti

    Gifter mig 22/8 2015 (tror jag...haha det e helgen innan lön iaf :))
    Var å kolla på båten Borgila för vår fest igår. Den är så toppen! Vilken vacker utsikt!
    Enda jag är lite orolig för är att de bygger citytunneln precis där....det ser ju inte så vackert ut, men kanske tills dess är det lite mer färdigt i just det området. (söder mälarstrand)

    Någom mer som ska ha sin fest där?  
    www.bokalokal.se/borgilasodermalarstrand.htm

    Nu måste jag bara hitta en klänning, har mailat lite kina sidor som syr upp efter önskemål men får inge napp! konstigt...
    Vill inte köpa min klänning för tidigt heller då jag planerar att gå ner i vikt, men omjag känner mig själv rätt så lär jag istället ha gått upp i vikt tills dess! 

  • augusti

    Ännu en lördag med klänningsprovning idag då !

    Idag går jag till 2butiker på Hornsgatan samt white birds på norr Mälarstrand. Om jag hinner vill jag titta på Drottninggatan brud o fest, för där har de min drömklänning från Maggie sottero. Adalee.

    Tar med två tjejkompisar varav en gifte sig i höstas så hon har massa bra tips på vad jag ska tänka på.

    Hur planerar ni idag?

  • augusti

    Nida86

    Detär nog snart att boka tid. Gjorde jag med. Det var en klänning i rätt storlek jag provade på White, de andra var för stora och då blir det svårt att se om den är ett alternativ eller int. Det jag upptäckte iaf var att den typ av klänning jag tänkt mig från början ser väldigt tråkig ut på mig. Liksom väldigt pryd och präktig.

    Sen provade jag en fantastisk klänning på Stockholm brud o fest. Men jag är osäker. Det enda jag vet är att mkt tight sjöjungfru passar mig bäst, eller mkt puff nedtill. Så svårt!

  • augusti

    den sista klänningen var ju jätte fin, trots att den var kort! 

    Jag har hittat en ny drömklänning nu...klarar inte av att det finns så många val. Hade vart bättre om det bara fanns ett par att välja på, men nu är det inte så ju...
    'detta var min favorit när jag provade igår iaf: 

    Lite underlig pose men men hehe, var inte alls inne på den här stilen, jag är mer en sjöjungfru tjej, men ska prova lite fler stilar innan jag bestämmer mig :)

  • augusti
    Trattkantarellen skrev 2014-04-13 17:31:19 följande:
    Jo, jag gillar den första och sista bäst, tänkte ev kombinera ihop dom lite på något bra sätt.

    Den var jättesnygg!
    Jo, man får nog göra det, prova, prova och sen prova lite till
    Vilken bra ide! Det låter som att det kan bli hur snyggt som helst :)
    nida86 skrev 2014-04-13 17:34:53 följande:
    Augusti har du på dig Pronovias Dagen? Den klänningen är så fin!. Gillar att den smiter åt höfterna. Tycker den framhäver den kvinnliga formen på ett så fint sätt 
    Jepp det är Dagen. Blev jätte kär i den, just för att den framhäver kroppen på ett väldigt fint sätt. men glömde fråga vad den kostade, för det stod inget pris....säkert alldeles för dyr :) 
  • augusti
    nida86 skrev 2014-04-13 18:10:14 följande:
    Jag provade också Dagen och den kostade 11 900 kr på White Bride. Tycker det är helt ok pris för en sådan fin klänning. Många hittar klänningar för 3000-5000 kr men jag tycker om man ska köpa en spetsklänning så är det värt att lägga ner några extra slantar för det finns spets och så finns det riktig spets. 
    BARA??? wow, absolut överkomligt. Den hängde bland klänningar som kostade uppemot 20000 nämligen :) detta var på white osckå
  • augusti

    oj, nu lät det som att jag har ett pengaträd...mena bara att jag trodde den var mkt dyrare även om 11900 är dyrt det med för en klänning man ska ha en gång...

  • augusti
    nida86 skrev 2014-04-13 18:49:55 följande:
    Jag veeeet! Blev också lite förvånad över priset. Trodde inte Pronovias gjorde klänningar under 15 000 kr. Jag är inställd på att köpa en Diciembra klänning och den ligger på 14 900 kr. Önskar den kostade runt 11 000 kr men klänningen har 2 spetslager och det är nog det som driver upp priset misstänker jag. 
    Den är också jätte vacker! 
    Som du säger, jag trodde alla kostade minst runt 14000 iaf. Men känns den rätt och rymmer sig inom din budget så är det bara att köra på! 

    Jag provade även denna
    Men den var så stor så jag kunde inte avgöra om jag tyckte om den ellerinte.. ska tillbaka om några veckor för konsultation, då får hon klämma fast den så den sitter som den ska :) 14500 den också...men ryggen var så vacker!
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!