Inlägg från: Anonym (vet hur det är) |Visa alla inlägg
  • Anonym (vet hur det är)

    cellförändringar

    Jag har också haft cellförändringar. Jag fick precis som du göra en biopsi där de skar bort en liten bit. Det provet visade att jag var tvungen att genomgå en slyngkonisering (med lokalbedövning). Jag var jättenervös, men jag hade en jättebra läkare som förklarade allting i detalj och visade till och med på skärmen när jag låg där i gynstolen så att jag kunde se cellförändringarna med egna ögon.

    Allt gick bra, det som var mest obehagligt var faktiskt att de sprutade in adrenalin i livmodertappen (för att förhindra stor blödning) och jag reagerade väldigt kraftigt på det. Blev alldeles vit i ansiktet, började gråta och skakade.. Det kändes lite pinsamt, men sköterskorna försäkrade mig om att de hade varit med om alla möjliga konstiga reaktioner...

    Jag var på benen redan dagen efter och nu har det gått två år sedan jag gjorde operationen och alla de proven jag tagit efteråt har sett bra ut. Jag ska på ett nytt återbesök nästa vecka så jag håller tummarna för att även det provet ser bra ut. Jag är såå glad att jag gick på cellprovtagningen och blir nästan lite arg på en del kompisar som säger att de lämnat återbud när de fått en kallelse.

  • Anonym (vet hur det är)

    TS hur har det gått? Jag fick svaret på mitt cellprov nu och allt såg okej ut, puh!

Svar på tråden cellförändringar