Inlägg från: Anonym (suck!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (suck!)

    cellförändringar

    För några månader sedan fick jag reda på att jag hade lätta cellförändringar och förra veckan gjorde jag om provet och de tog testbitar från livmoderhalstappen (heter det så?) för att skicka på labb.

    Om 8 veckor får jag reda på om det fortfarande är förändringar och om de behöver operera bort dem. När gynekologen berättade om hur man tar bort cellförändringarna blev jag helt förskräckt, hon sa att de skär bort dem med en skärande tråd. Är det någon som varit med om detta? Det gjorde fruktansvärt ont att ta testbitarna.. Får man bedövning? Jag har otroligt svårt att tro att jag skulle klara att skära bort på det sättet :(

  • Svar på tråden cellförändringar
  • Anonym (suck!)

    Tack så hemskt mycket för era svar! Fantastiskt att det finns bedövning om det nu skall behöva göras mer ingrepp, det var precis vad jag behövde höra.. det är helt fantastiskt att de kollar oss tjejer på detta sätt verkligen, fast vill ju helst höra att allt är tipptopp :)

    Usch vilken upplevelse om bedövningen inte hjälper. Förstår att du svimmade! Smärta just där är ju det värsta tänkbara..

     

  • Anonym (suck!)

    Tack alla för era lungnande ord och att ni delade med er..   

    Nu har det gått en månad sedan jag gjorde provet och idag fick jag ett brev där sjukhuset säger att de nu fått mina provresultat och att de vill att jag skall komma och göra exakt samma sak igen - redan nu i augusti. Så några åtta veckor tog det inte, brevet är daterat 29/7 alltså bara några veckor efter provet! Så nu skall jag göra den hemska biopsin igen.. jag förstår inte varför! Så jag antar att det hittat nåt riktigt illa eftersom det är så bråttom? Jag har verkligen totalpanik nu.

    Jag kan inte ringa och fråga dem heller eftersom den avdelningen har stängt denna veckan..  

Svar på tråden cellförändringar