• kärleken

    Jönköpingsbrudar 2014 :)

    Vi gifter oss utanför Vetlanda i augusti 2014! Än så länge är inte mycket bokat, men vi jobbar på det. Vill gifta oss utomhus (men läskigt!) och vill vara på en loge och ha festen. Men det blir väl inte riktigt som de "rustic weddings" på etsy.. hmm. men det vore drömmen :)


    Just nu kollar vi Catring! Det känns som alla vi kollar på har ica-stil. typ kallskuret och potatissallad (vi ska ha buffe).. Känns tråkigt! Vi vill ha fantasifulla sallader, bönor/kikärter m.m. så våra vegitariska vänner inte ska känna att är ett undantag. Och sen är ju matiga sallader ofta väldigt gott! Någon som har något förslag vi kan kolla på i vetlanda/nässjö/sävsjö/eksjö??


    Mat som är elegant och vacker, men inte snoffsig efterfrågas alltså ;)

  • kärleken

    Hur går det för er!? Nyfiken?


    Vi har prelbokat två olika lokaler för middagen (helhetslösning), men satsar på vigsel utomhus. Men måpste ju skaffa en alternativ lokal för det med..


    När ska man ha beställt bröllopsklänning?

  • kärleken
    Svartsocka skrev 2013-09-20 07:36:25 följande:
    Så j*vla typiskt! De dubbelbokade kyrkan så nu har vi fått byta datum på hela rasket... Men nu är det fixat! Kyrkan och festlokalen är bokad den 12 juli 2014. Inbjudningskortet st snart beställda och vi har ett mitt på hotellet där vi ska ha festen på om två veckor.

    Va bra att det gick att ordna! Ikväll ska vi sätta oss och planera min kille och jag. Blir ett litet ryck då och då, så slipper man tänka på det hela tiden. Jag gör lätt det annars :) Mer schysst mot sambon så han får vara med lika mycket..


    Hur har ni lagt upp planeringen?


    hur länge tror ni föresten att er fest kommer hålla på ? (dans) Vi kan inte vara på stället längre än till två, känns verkligen inte som vi vill riskera att blir "utslängda" om det skulle vara så att festen fortsätter.. Vi har inte bestämt ställe helt än, men det lutar åt ett ställe. Men som sagt, några grejer vill vi försäkra oss om innan dess.

  • kärleken

    Hej! Hur går det för er?


    Vi är sena med våra save the date känner jag. Skulle ha skickat ut dem i början av november nu men de är inta klara (har inet fått hem rätt material). Men snart så! Hur går det för er?


     


    Jag har: festplats med helhetslösning, fotograf, dj, musik till vigsel (fioler, ej solist?)... Hur långt har ni kommit?


  • kärleken

    Just nu är det dags att skicka ut save the dates, jag har inte provat en enda klänning än, så det är dags. Men är så uppbokad, så det känns som det får bli januari ändå? Är det för sent? Sen vigselring har jag inte heller kollat på. Jag trivs så bra med min förlovningsring så troligtvis kommer jag bara ha en enklare vigselring, en superfin förlovningsring (solitär) för att fira oss och denna stunden och en enklare för att ha hela livet... lite så tänker jag! :)


Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2014 :)