Hur får vi minglet så bra som möjligt?
Hjälp! Gifter oss 31 augusti och efter vigseln ska vi ha mingel vid havet i 2.5-3 timmar. Vi träffade restaurangen igår som har gett oss ett pris/person då 3 större snittar (typ mackstorlek) och bubbel med en påfyllning ingår.Vi blir runt 40 personer och det kommer att du kas två långbord i lokalen. Vi vill inte ha ngn bordsplacering eftersom vi vill ha det mer avslappnat. Nu har vi dock börjat fundera på en del saker...Brukar man inte skåla när man kommer till lokalen? Då försvinner ju ett glas bubbel redan där, och ett återstår till maten...snålt? Vi ska även ha ett bord med ost och kex, snacks, godis och kaffe och jag ska baka nåt hjärtigt till kaffet (förslag??). Vi vill ju ha igång folk när vi käkat snittarna/mackorna så folk cirkulerar och pratar...Hur? Resa oss upp och berätta att det finns ett bord med lite smått och gott och att man gärna får gå och ta och mingla runt? Hjälp!? Vill inte att det ska kännas snålt och stelt. Är det rimligt att vi betalar samma/person även för de som inte dricker bubbel utan alkoholfri cider istället?