• amerika

    Vi som vill ha ett pampigt borgerligt bröllop!! nr 2

    Jag dammar av konceptet då den förra tråden är ett par år gammal, men där finns massor med tips och inspiration!
    www.brollopstorget.se/Forum-1-12/m3931030-1.html

    Varför ska borgerligt vara = litet & enkelt? Vi är nog många som gifter oss borgerligt men ändå vill ha högtidliga och stämningsfulla vigselcermonier som tar längre tid än två minuter....

    Här samlas vi med borgerliga vigslar och byter idéer och ger tips, inspiration och råd til varandra, som hjälper oss till ett riktigt fint och pampigt bröllop! Och pampigt måste inte nödvändigtvis betyda dyrt!

  • Svar på tråden Vi som vill ha ett pampigt borgerligt bröllop!! nr 2
  • Sjörå

    1,5 vecka kvar till mitt borgerliga bröllop. Kan lägga upp bilder och tankar här sen om det finns något intresse av saken. 

  • amerika
    Sjörå skrev 2013-08-07 18:51:30 följande:
    1,5 vecka kvar till mitt borgerliga bröllop. Kan lägga upp bilder och tankar här sen om det finns något intresse av saken. 
    Mycket gärna!!! Bara kul om du delar med dig.
  • TheMorticia

    Jag drömmer om ett maffigt borgligt bröllop på ett slott. Jag ska ha blodröd klänning och golvet ska vara shackrutigt =)Problemet är dock att gubben föredrar det väldigt enkla och diskreta, men om jag får som jag vill någon gång i framtiden så ligger Teleborgs slott rätt bra till. Vet inte hur golvet ser ut där dock. 

  • amerika

    TheMorticia: du får se till att lägga in klick-golv i slottet dagen innan Flört det låter onekligen läckert!

  • LinaNordstrom

    Vi ska också ha borgeligt bröllop troligen nästa sommar. Vigseln kommer nog bli utomhus enkelt och snabbt sen blir det middag och fest i nån lokal. Visst är det fint i kyrkan jag kan tänka men vi är ju inte troende och har gått ur för många år sen så även om det skulle förenkla vigselceremonin är det inte ett alternativ.

  • lovisas

    Vi har ett borgeligt bröllop utmohus under fyra gigantiska lindträd. Det är 30 min vigsel där en saxofonist kommer spela mellan prat, ringbyte och dikter.
    Sedan är det bröllopsfotografering, mingel på terass med sjöutsikt, middag och fest med film- och teatertema där man kan fota sig själv till vår polaroida gästbok, fota sig i photobooth, klä ut sig i teaterkläder och dansa till DJ.

    Typ som ett vanligt bröllop fast utan präst :)

    Borgeligt behöver inte va tråkigt!!

  • amerika
    lovisas skrev 2013-08-08 09:52:07 följande:
    Borgeligt behöver inte va tråkigt!!
    Exakt!!
  • Johannaochristoffer

    Hej Jag och min blivande man ska gifta oss borgerligt nästa sommar ute på en fin udde i Karlskronas skärgård!! Hoppas kunna få lite tips och råd inför det som skall komma!!! Kram

  • Katarina

    Hänger också på den här tråden! För oss blir det borgerlig vigsel i april 2014, och jag vägrar annat än minst lika fint som i en kyrka!!

Svar på tråden Vi som vill ha ett pampigt borgerligt bröllop!! nr 2