Inlägg från: Helenis |Visa alla inlägg
  • Helenis

    Snålt att skippa dessert?

    Jag tycker absolut inte det är snålt att skippa desserten. Som någon sa, de blir ju bjudna. Men framför allt så blir det för mycket med både dessert och tårta. De som har båda delarna brukar ofta få väldigt mycket tårta över.

    Vi kommer köra snittar, buffé och tårta. Sedan blir det ett godisbord man kan ta av när man känner för det och sedan vickning i form av kex, hemmagjort knäckebröd och ostar. Känns inte som vi kommer göra annat än äta så desserten kommer nog knappast vara saknad.. Jag skall dessutom göra små strutar med egengjorda chokladpraliner vi varje gästs plats så om de blir sugna kan de ju ta av dem.

    Approp snålt så kan jag säga att jag var på ett bröllop en gång där de hade festen i sin jättetrånga lägenhet och bjöd på smörgåstårta och köpkakor från Willys... det tyckte jag var lite snålt.. jag hade förväntat mig värsta middagen och det hade nog de flesta andra gästerna också vad det verkade. Fick höra sedan att de tydligen tagit lån till bröllopet, men alla de pengarna hade de lagt på sprit som stod på soffbordet som man fick ta av.. lite felprioriterat enligt mitt tycke.. dessutom fanns det en festlokal i området som gick att hyra för några hundralappar..
    Vill understryka att detta var min dåvarandes vänner.. haha.. ja alla är ju olika..

Svar på tråden Snålt att skippa dessert?